Még mindig menő a mustársárga!

Azt javaslom, próbáljunk megbarátkozni a lakberendezési színek közül a különleges mustársárgával és a sárgák különféle árnyalataival,  hiszen lázban vannak mostanában a márkás ruhaboltok és ez hatással van a lakberendezési kellékekre, bútordarabokra is. Sokan szkeptikusak ezek bátor felhasználásával, de az otthontérkép.hu oldalon nézegetve bizony belefutottunk néhány olyan lakásba, ahol ezt a színt használták falfestéshez, bútordarabnál vagy díszítésnél. Láttunk már fotelt, falat, fürdőszoba-konyha bútorokat és még sorolhatnám. Azt gondolnánk, hogy nem annyira találó ez a szín a lakásokba, de ha van egy kontrasztos, jó szín máris feldobhatja a szobát!

Az 1+3 szobás ízléses lakás nappalijában nagyon jól mutat a mustársárga színű kanapé, színével az egész helyiséget feldobja!

eladó lakás

Terézvárosban is találtunk egy olyan kis lakást, ahol bátran felhasználták a sárga szín változatait, a nappaliban, a konyhában és a fürdőszobában is. Mivel a lakásban inkább a fehér és a barna dominál, ezért a sárga nagyszerű választásnak bizonyul!

budapesti lakások

A következő lakásban is hasonlóan használták fel ezt az extrémebb színt. Szegeden, a Harmónia lakóparkban levő 2 szobás otthonban is kedvezőnek találták a sárgát. A nappaliban a párnák, a kis ülőhelyek jól mutatnak, és a fürdőszobában is szépen kiemelkedik ez a szín.

lakberendezési színek

Lipótvárosban, az Október 6. utcában nagyon hangulatossá sikeredett ez az amerikai nappali. A 2+1 szobás ingatlanban a szürke, fehér színeket nagyszerűen feldobták a mustár színnel. Mindig menő ha egy különlegesebb színt használunk dekorációként!

belvárosi lakások

Vannak, akik szeretik az egész lakást sárga színbe borítani és ezeket a falakat feldobni valami más kiegészítővel, színnel. Ez sem mutat rosszul!

eladó lakások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)