Csömörön vadásztunk, csinos házakat találtunk! Szabad-e megvenni?

Pest megye egyik nagyközségében, Csömörön jártunk és azt kell hogy mondjuk, az ingatlankínálat nem semmi! Magyarország legnagyobb zsáktelepüléséről van szó, amelynek nincs átmenő forgalma. 8000 körüli lakosával hangulatos agglomerációs településnek mondható. Csömör ingatlankínálata szép darabokból áll, ezek között válogattunk és a következőkben meg is tekintheted őket alaposabban ha a képekre kattintasz. A gyűjteményben családi házak és lakások egyaránt megtalálhatók.

Kezdjük egy csinos 4 szobás lakással. Az otthon kiváló elosztású és minőségi anyagokat építettek be. A felújított otthon hangulatán nagyot dob a színválasztás és a panoráma is.

eladó lakások Csömörön

Már az ajtókon megakadt a szemem és akkor még nem is néztem körül a lakás többi részén. Az exkluzív lakás Csömör zöldövezeti részén található és csodás panorámával rendelkezik. Ha a képeket nézegetjük rájövünk hogy egy igényes lakásról van szó, amelyben egyedi anyagokat és díszeket is felfedezhetünk. A terek kivitelezésekor modern burkolatokat, márványt, gránitot is felhasználtak. A kandalló a kivételes hangulatot csak tetőzni tudja.

eladó lakások

Lássunk egy pár házat is Csömörről!

Kétszintes, kiváló állapotú 5 szobás ingatlan keresi új tulajdonosát. A nappaliból a rendezett kertre van kilátás, a három háló egyikéből is ki lehet lépni egy teraszra, de a közlekedőből is egy másikra. A méretes telek sok lehetőséget nyújt, és nagyon szép, hiszen tele van bokrokkal, virágokkal.

agglomerációs családi ház

Csömör központi, de kertvárosi részén is eladó egy akár két generáció számára is alkalmas családi ház. A 220 nm-es otthon kétszintes, amelyekben külön-külön villany és gázóra található, így akár két egyedülálló otthonnak is kialakíthatók. Befektetési lehetőségén is elgondolkodhatunk!

Csömöri családi ház

Egy 2017-ben épült, 3 szobás ikerház is eladó Csömörön! Az ingatlan egy csendes környéken helyezkedik el, ahol még egy 320 nm-es telket is igénybe vehetünk, jó lehetőség lehet egy kis kikapcsolódásra!

új építésű Csömörön

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Baj van? Kiberbiztonsági előadássorozat indul

Baj van? Kiberbiztonsági előadássorozat indul

A vállalati kiberbiztonság erősítése érdekében a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) 2024 áprilisában ismét egy többállomásos országos rendezvénysorozatot indít.

Márciusban megint kevesebb építőanyag fogyott

Márciusban megint kevesebb építőanyag fogyott

Sokan kivárnak a felújítási támogatások konkrétumainak megjelenéséig.

Újabb fejlemény a leégett wellness-szálló ügyében

Újabb fejlemény a leégett wellness-szálló ügyében

A Magyar Turisztikai Ügynökség is segít a Hotel Silvanus újjáépítésben.

Nézze meg, hogyan alakultak a járványadatok, érdemes!

Nézze meg, hogyan alakultak a járványadatok, érdemes!

Az NNGYK a koronavírusról és az influenzáról is jelentett.

© 2024 (v2.202102)