Eladó családi házak, amelyek katalógusból másztak ki!

Sokszor van, hogy megpillantok egy ingatlant és az jut eszembe, hogy tökéletes, mintha katalógusból vették volna ki. Minden lakberendezési- és díszítő elem a megfelelő helyen van és a színek ezeket nagyszerűen kiemelik. A hangulat garantált! Ilyen eladó családi házak után kutattunk és ezek közül hoztunk egy néhányat. Nem csak Budapest területén néztünk körül, hanem az ország más pontjáról is hoztunk egy pár példát. Jöjjenek a csodaszép eladó ingatlanok!

A virtuális katalógusnézőt kezdjük egy külső kinézettel. A szegedi otthon 2006-ban épült, Török Csongor építész tervei alapján. A házban asszimetrikus megoldásokat, valamint minimál és klasszikus stílust lehet felfedezni. Az 5 szobás, elegáns otthonból kiláthatunk egy szép, rendezett kertre is.

családi házak Szeged

Hát nem tökéletes ez a terasz? De érdemes megtekinteni az otthon belső tereit is, egyszerűen káprázatosak! A hegytetőn levő 6 szobás ingatlan egy természetvédelmi telken fekszik, ahol sok virág, gyümölcsfa található. A hangulat megvan! A gyerekek is könnyen kikapcsolódhatnak, hiszen olyan extrákat is tartalmaz, mint például medence, faház, trambulin és homokozó.

budapesti eladó házak

Két generáció számára is alkalmas ez az újszerű állapotban levő, 3+4 szobás ürömi ház. A lakás stílusos, világos és minőségi anyagokkal ellátott. Érdemes megtekinteni a hálószobát is, ami színeivel és díszeivel minket levett a lábunkról!

családi házak Üröm

Göd elit részén is találtunk egy luxusvillát, amely közvetlenül a Duna-parton helyezkedik el. Hatalmas, világos tereket vehetünk igénybe, sőt ha különlegesebb pihenési lehetőségre vágyunk, akkor szauna, fedett medence és jakuzzi is a rendelkezésünkre áll.

eladó házak Gödön

Ennek a szentendrei háznak a konyhája is irigylésre méltó. Kiváló élettereket biztosít, a harmonikus együttélést teszi lehetővé, akár két generáció számára is. A panoráma nagyon megnyugtató lehet, de a zöld kert is alkalmas egy kis kikapcsolódásra!

családi házak Szentendre

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)