Jókora árkülönbségek Zuglóban. Garzonokra kihegyezett szemlét tartunk!

500 ezres, de 1,3 milliós négyzetméteráron is találtunk eladó lakásokat a 20 és 45 négyzetméteres méretkategóriában Zuglóban. Az egyetemisták körében az egyik sztárkerületnek számító városrész rendkívül széles kínálattal készül az őszre. 

Röviddel a felsőoktatási tanév előtt ismét ránéztünk a felsőoktatásban tanulók (és szüleik) számára az egyik abszolút sztárkerületnek számító Zugló ingatlankínálatára. 

A XIV. nem csupán közlekedés és az agglomerációs településekkel ápolt intenzív kapcsolata miatt kiemelkedősen népszerű, hanem a sok kertvárosi résznek, nyugodt utcácskában fekvő társasháznak és persze a Metropolitan Egyetemnek (egykori BKF), a CEU rákosfalvai egységének vagy éppen a közeli Budapesti Gazdasági Egyetemnek (egykori Külker Főiskola) is. 

Jókora különbségek jellemzik a 20 és 45 négyzetméter közötti alapterületű eladó lakások irányárát itt: 500 ezres, de 1,3 millió forintos négyzetméterárakat is találtunk a környék felkapottságától és a lakás felújításának dátumától, szintjétől függően. 

Az Amerikai úton 39,9 millió forintért kínálják ezt a 45 négyzetméteres, 2 szobás, modern stílusban berendezett lakást. 

Kattints a képre még több fotóért!

Csendes, zöld övezeti részen található, teljesen felújított, az 1. emeleten fekszik egy mindössze 4-lakásos társasházban.

Az Erzsébet királyné útján található ez a 34 négyzetméteres erkélyes kis lakás az Elizabeth Garden prémium lakóparkban, az első emeleten.

Kattints a képre még több fotóért!

Napfényes, gondozott belső kertre néző, dél-keleti fekvésű ingatlan, zárt lépcsőház, magas minőségű beépített és gépesített konyhabútor, kiváló infrastruktúra mind tömegközlekedéssel, mind autóval.

Az árkülönbségek érzékeltetése végett: ez a szintén az Erzsébet királyné útján, ötlakásos társasházban található 29 négyzetméteres lakás 15,5 milliós irányáron fut. 

Kattints a képre még több fotóért!

Kertkapcsolatos és tartozik hozzá udvari beálló és saját pince is. 

A Stadionoktól és a Pillangó utcai metrómegállótól egyaránt 10 percre gyalog, az egyirányú Bíbor utca középső részén egy átlagos állapotú, függőfolyosós társasház második emeletén eladó ez a 30 négyzetméteres galériás, konvektoros garzonlakás. 

Kattints a képre még több fotóért!

A komplett gépesített konyhabútor, a beépített szekrény, a galérián lévő ágy és a hűtő-, illetve a mosógép is az ár részét képezi. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

Novák Katalin nem kért lakást, de van, amit igen

Novák Katalin nem kért lakást, de van, amit igen

A kegyelmi botrányba belebukó köztársasági elnöknek így is jár ez-az.

© 2024 (v2.202102)