Fantasztikus budapesti házak szaunával és kandallóval

Szétnéztünk a prémium kategóriás budapesti házak kínálatában, és hoztunk néhány fantasztikus ajánlatot szaunával és/vagy kandallóval. A II. kerület máriaremetei és pesthidegkúti része például bővelkedik csodás ingatlanokban. 

Lassan érkezik az ősz a hűvösebb nappalokkal és a kifejezetten hideg éjszakákkal, a nyári klímamániát pedig az ingatlanpiacon is felváltja a vágy a meleget adó alkalmatosságok iránt. 

A hagyományos fűtési rendszereken kívül igazán komfortos kiegészítő lehet egy-egy családi ház esetében a kandalló és a szauna. Mindkét extra kiváló szórakozási lehetőséget is biztosít a család vagy a vendégek számára, nem csupán meleget ad. 

Szétnéztünk a prémium kategóriás budapesti házak kínálatában, és hoztunk néhány fantasztikus ingatlanajánlatot szaunával és/vagy kandallóval.

89 millió forinért hirdetik ezt a csodálatos 6 szobás, 2007-ben teljes körűen felújított családi házat a II. kerületben, Máriaremetén. 

Kattints a képre még több fotóért!

Alapterülete 270 négyzetméter, kitűnő közlekedési feltételekkel rendelkezik. Valamint két nappalival, négy hálószobával, három fürdőszobával, tetőtérrel, gardróbbal. 

Az extrák listáján a többi között szerepel automata garázs- és kapunyitó, kaputelefon, riasztó, kandalló és szauna is.

Szintén a II. kerületben, ám a pesthidegkúti részen kínálják 169 millió forintért ezt a 12 szobás, gardróbokkal, teraszokkal is rendelkező 1990-ben épült, 378 négyzetméteres családi házat.

Kattints a képre még több fotóért!

Az épület akár két külön család kényelmes együttlakására is alkalmas, hiszen összesen 2 nappali, 10 szoba, 5 fürdőszoba és 4 WC található benne. No meg egy 52 négyzetméteres garázs. 

2004-ben műszakilag és esztétikailag teljesen felújították a házat, a környék közlekedése és infrastruktuális ellátottsága szintén kiváló. 

Csendes mellékutcában, természetvédelmi terület közelében, déli lejtésű domboldalon, szintén Pesthidegkúton eladó ez a 2011-ben épült 195 négyzetméteres, teljesen szeparált ikerházfél. 

Kattints a képre még több fotóért!

4 háló, hobbyszoba, 3 fürdőszoba, nagy teraszok. Az extrák között parkosított telek, panoráma, elektromos kapuk, riasztó, kaputelefon, az opcionális extrák között pedig kandalló, szauna, légkondicionáló, kerti grill, kerti világítás, automata öntözőrendszer sorakozik.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kivételes produkció a magyar kakaós csigáktól

Kivételes produkció a magyar kakaós csigáktól

Hamburger kontra joghurt.

Példátlan lépéssel próbálkozik a Nike

Példátlan lépéssel próbálkozik a Nike

Méretes az olimpiai büdzsé.

Orbán Viktor elmondta, mire kell összpontosítani Németországgal közösen

Orbán Viktor elmondta, mire kell összpontosítani Németországgal közösen

Egy csomagban a védelempolitika, a kereskedelem és az innováció. 

© 2024 (v2.202102)