Nyolcvanasok 80 milliótól – Ilyen egy ideális élettér!

A Remetehegyen, a Pál-völgyi-barlang közelében, de a Rózsadomb lábánál és Újlipótváros kivételes adottságokkal megáldott Pozsonyi útján is találtunk olyan legalább 3 szobás lakást, amely minden igényt kielégít és egy több gyermekes család számára is ideális élettérként funkcionálhat.

Egy 80 négyzetméternél nagyobb, legalább 3 szobás lakás 80 millió forint környéki irányáron Budapesten rengeteg extrával rendelkezik, ideális élettér egy több gyermekes családnak is, ráadásul jellemzően a főváros valamelyik frekventált környékén található.

Mindez az Otthontérképen végzett kutakodásunkból derül ki. Több tucatnyi fantasztikus ingatlant találtunk ilyen áron a Duna pesti és budai partjához közel, a Palotanegyedben, az Andrássy út környékén és a hegyvidéki területeken is. 

Nézzünk néhány igazán vonzó ajánlatot! 

A III. kerületi Haránt utcában, a Remetehegyen, a Pál-völgyi-barlang közelében eladó 84 millió forintért ez a 3 szobás, duplakomfortos, első emeleti lakás.

Kattints a képre még több fotóért!

Alapterülete 85 négyzetméter, tartozik hozzá egy kizárólagos használatú kert is (további 3 millió forintért), egy 16 négyzetméteres terasz kivételes panorámával és számos luxus minőségű extra. 

A közkedvelt Újlipótvárosi részen, ráadásul a Pozsonyi úton keresi új tulajdonosait 88,8 milliós irányáron ez a liftes házban található 134 négyzetméteres, két francia ágyas hálóval, hatalmas étkezős konyhával felszerelt 4 szobás ingatlan. 

Kattints a képre még több fotóért!

Tágas, világos terek, gardrób szoba, kivételes adottságokkal bíró környéken. 

A II. kerületben, nem messze a Millenáris Parktól, az Országúton hirdetik ezt a 3 és félszobás, kivételesen jó minőségben felújított 3. emeleti lakást.

Kattints a képre még több fotóért!

99 négyzetméter mind esztétikailag, mind műszakilag teljesen felújítva, elektromos redőnyökkel, háztartási szobával. Mindez egy szintén utánozhatatlan infrastuktúrájú környéken (metró, busz, villamos, boltok, bevásárlóközpont), a Rózsadomb lábánál. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Majdnem 6 milliós megtakarítással szemben áll a 4,7 milliós tartozás.

© 2024 (v2.202102)