Így lesz tökéletes spa fürdőszobád

Sokan szeretnek fürdőbe járni, de nincs mindig idejük és pénzük, hogy megtegyék ezt. Mellesleg a fürdőben való relaxáció a saját fürdőszobánkban is megvalósítható, és még csak nem is kell, hogy feltétlenül sokba kerüljön egy spa fürdőszoba kialakítása. Nézzük, mit kell tennünk, ha igazi spa fürdőszobát szeretnénk.

Használjunk természetes anyagokat és mély színeket

Ha most állunk fürdőszoba felújítás előtt, válasszunk burkolatnak természetes követ vagy vizes helyiségekben is használható faanyagot, lehetőleg mély színekben, de a pasztellszínek is kitűnő választásnak bizonyulnak, mindenesetre kerüljük az élénk, harsány színeket.

Minőségi anyagok egy debreceni lakás fürdőszobájában

Még több képért kattintson a fotóra!

Pénztárca barát megoldás: Ha épp nem most újítjuk fel a fürdőszobánkat, vagy nincs pénzünk drága burkolatokra, válasszunk minél több természetes anyagból készült kiegészítőt, dekorációt, és ne felejtsünk el beszerezni néhány cserepes növényt is, lehetőleg a párás környezetet kedvelő, egzotikus fajokból az igazi spa hangulatért.

Kép forrása: homebakedbliss.com

Szeparáljuk el a kádat a fürdőszoba többi részétől

Ahhoz, hogy igazán el tudjunk lazulni egy kád vízben, fontos, hogy a fürdőkádat kicsit elszeparáljuk, különösen, ha a WC is a fürdőszobában van, és tekintetünk épp ráesik. Jó, ha van egy alkóv a fürdőszobában és ide tudjuk betenni a fürdőkádat, ha nincs, akkor használhatunk más térelválasztót.

Kép forrása: decoist.com

Pénztárca barát megoldás: Szerezzünk be egy egzotikus paravánt, vagy legalábbis olyat, amely illik a fürdőszobánk stílusához.

Kép forrása: bangupopera.com

Szerezzünk be egy hidromasszázs kádat

Esetleg egy hidromasszázs és gőz zuhanykabint, ha a hely csak azt teszi lehetővé, vagy egy szaunát kiegészítésnek.

Szépen felújított lakás hidromasszázs káddal Debrecenben

Még több képért kattintson a fotóra!

Pénztárca barát megoldás: Ha a fentieket nem engedhetjük meg magunknak, vásároljunk fürdőolajokat, fürdősókat, pezsgő fürdőbombákat. Az olajokat, sókat tegyük szép üvegekbe, a fürdőbombákat kosarakba vagy tálkákba, és használjuk is őket.

Kép forrása: whitehouse51.com

Szerezzünk be különleges szanitereket

Egy különleges formájú mosdókagyló, fürdőkád, csaptelep mind segíthet abban, hogy fürdőszobánkban spa hangulatot teremtsünk, de egy kandalló is jó választás lehet.

Kép forrása: nidahspa.com

Pénztárca barát megoldás: Szerezzünk be különleges kiegészítőket. Egy szokatlan formájú tükör vagy lámpa is csodákat tehet.

Kép forrása: thespruce.com

Alakítsunk ki falfülkéket hangulatvilágításhoz

A kád melletti falfülkék remek lehetőséget kínálnak arra, hogy hangulatvilágítást vagy gyertyákat helyezzünk el bennük, anélkül hogy beleesnének a vízbe, ami könnyen előfordulhat, ha a kád szélére helyezzük őket.

Gyönyörű fürdőszoba hangulatvilágítással egy VIII. kerületi lakásban

Még több képért kattintson a fotóra!

Pénztárca barát megoldás: Falfülkék helyett beszerezhetünk egy kisebb asztalkát, amin biztonságosan elhelyezhetjük a gyertyákat.

Kép forrása: boredart.com


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)