Pihenj mesés atmoszférában, méghozzá két kerti tó mellett!

Különleges hangulatú házakért nem kell messzire menni, Budapesttől 25 km-re, Piliscsabán is találtunk egyet. A házat körülvevő helyek friss, kellemes atmoszférát adnak. Olyan itt, mintha minden nap nyaralna az ember, a boltok, iskolák, hivatalok kevés sétával elérhetők, vonattal a főváros 40 percre van.

A különleges kinézet a kertet is átöleli. Halk patakcsobogás, az ösvények mentén két kerti tó is megállásra késztet. A külső terek több kertészeti és lakberendezési újságban is szerepeltek már. Igazi különlegesség! A panorámás ház egyedi kialakítású, érdemes még több képért a fotókra kattintani!

Piliscsabai eladó házak

A ház minden ablakából, erre az üde és zöld növényekkel teli intim térre tekinthetünk. A földszinten található a konyha-étkező és a nappali, amelyből egy fedett teraszra is kiléphetünk, ahol nyugodtan elfogyaszthatjuk a kávét. A felső szinten egy nagyobb tér van, ami dolgozó-vagy hálószobának is alkalmas, de vendégek fogadására is. A belső terek, akár a külsők, ízlésességről árulkodnak, egyedi ötleteket is felfedezhetünk, ilyen például a fürdőszoba berendezése, vagy a nappaliban látható kis dohányzóasztal.

kerti tó

Az utcafrontos garázs mellett egy nagy tároló helyiség kapcsolódik a kert közepén található A vonalú házhoz, melyből egy kis borospince is nyílik. Mivel a ház minden irányból kertkapcsolatos, az eladó szerint egy esetleges átépítés és bővítés során még izgalmasabb, tagoltabb tereket is létre lehet hozni. Meleg családi fészek, alkotóház vagy airbnb, kulcsos ház? Ön dönti el, az ingatlan páratlan fekvése, egyedülálló kertje igazi különlegesség, befektetése biztosan megtérül.

családi házak Piliscsaba

A cikk megjelenését az Otthontérkép.hu-n közölt hirdetés feladója támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)