Lakjon pazar szaunás lakásokban Budapesten!

Több típus közül választhatunk, attól függ, hogy milyen célból vennénk igénybe: lehet az pihenés, regenerálódás, felfrissülés vagy az izmok bemelegítése is. Nagyon elterjedt az infra szauna, beszerzésekor szükséges eldönteni, hogy milyen anyagokból, sugárzóból készüljön és hogy hány személyes legyen. Körülnéztünk Budapest ingatlanpiacán és találtunk néhány olyan lakást, amiben ez is található.

Budapesten, az V. kerületben,  Hültl Dezső építész alkotta épületben található ez az 5 szobás lakás, ahol nagyon modern infra szaunát láthatunk. Ha megfigyeljük a képeket, észrevehetjük, hogy az egész lakás hasonló elképzelésben tündököl.

szaunás lakások

A SOTE közelében egy gyönyörű 1+3 szobás otthonra bukkantunk, amiben 2 nagy fürdőszoba is van, egyikben egy szauna is várja az új tulajdonost. Belső kétszintes és dupla erkélyes is a lakás, igazi élmény lehet!

eladó lakások Budapest

A Dohány utcában egy minőségi anyagokkal felújított gyöngyszem is fókuszba került. A lakberendezés és a díszítő elemek látványosak, mesés atmoszférába csöppenhetünk!

budapesti ingatlanok

Erdő közeli, art deco stílusú penthouse lakásban egy sós kamrás infra szauna áll is rendelkezésre áll a pihenni vágyóknak. A 4 szobás otthon teraszáról erdei panoráma látható, a kertben pedig pihenőhely és játszótér is van.

eladó lakás Hűvösvölgy

Ebben a törökvészi ingatlanban még a szauna is panorámás! Két generáció számára is alkalmas lehet ez a 6 szobás, erkélyes fészek.

II. kerületi lakások

 


© 2021 (v150.202005)