Csodálatos luxusvillák árasztják el az ingatlanpiacot

A luxusvillák ellenáramoltatós medencéinek, borospincéinek, lézersorompós riasztórendszereinek, szivarszobáinak és minigolf pályáinak világába kalauzoljuk Önöket. Extravagáns házakat hoztunk a főváros külső kerületeiből és az agglomerációból.

Egyre szélesebb a luxusingatlanok kínálata Magyarországon, és korántsem csak a belvárosi full panorámás, extravagáns stílusban felújított lakásokról vagy a budai villákról van itt szó. Immár vidéken is szép számmal találunk elképesztő kényelmet ígérő birtokokat, családi házakat és villákat. 

Íme, néhány példa a főváros külső kerületeiből és az agglomerációból!

Budapest határától 20 percre, Örkényben, falusias, csendes környezetben kínálják 89 millió forintért ezt a minden igényt kielégítő luxusvillát.

Kattints a képre még több fotóért!

Szivarszoba, játékterem, minigolf pálya, wellness részleg, 80 négyzetméteres úszómedence, finn szauna, jakuzzi, infra szauna, szolárium, márvány járólapok, sötétíthető helyiségek. 

Ami a környéket illeti: Örkényen változatos programok, nagy területű parkok, falumúzeum várja a látogatókat, de érdemes ellátogatni a Kirakodó-horgásztóhoz, és számos túraútvonal is található errefelé. A technikai sportok kedvelői pedig az M5-ös autópálya melletti Euro Ringen tehetik próbára magukat.

A közkedvelt Gödöllőn 550 millió forintért kínálják ezt a francia artdeco stílusban épült, panorámás, összesen 710 négyzetméter alapterületű, 7 szobás luxusvillát a hozzá tartozó nyári lakkal és teljes berendezéssel együtt.

Kattints a képre még több fotóért!

4600 négyzetméteres, erdő melletti, ősfás park, modern építészeti és gépészeti megoldások minimális a fenntartási költséggel. Szinte végeláthatatlan az extrák listája is: automata kapunyitó, automata locsolórendszer, borospince, fűtött gépkocsilehajtó, házimozi rendszer, hidromasszázs kád, hőszivattyú, napelempark, infraszauna, jakuzzi, kamerarendszer, kandalló, kaputelefon, kerti grill, kerti világítás, konditerem, külső úszómedence, légkondicionáló, motoros árnyékoló, szauna, 6 férőhelyes garázs.

Budafokon, a Rózsavölgyben 330 millió forintért eladó csendes mellékutcában ez a szuper panorámás, egyedi tervezésű, teljes körűen felújított, 1082 négyzetméteres parkosított telken lévő, összesen 520 négyzetméteres, liftes luxusvilla.


Kattints a képre még több fotóért!

Négy szint, dupla garázs, fűthető garázslejáró, wellness részleg, ellenáramoltatós medence, két szauna (finn és infra), fitnesz és társalkodó rész, borospince, exkluzív, pazar panorámás dolgozószoba, a földszintet és az első emeletet körülölelő hatalmas, csaknem 80 négyzetméteres terasz. 

És ha mindez nem volna elég, Piliscsabán is van min ámulni. Ez a 100 millió forintért meghirdetett egyedi tervezésű, exkluzív villa 2003-ban épült, 2009-ben új tulajdonosa burkolatokat, szanitereket cserélt, és rengeteg további extrát épített be. 

Kattints a képre még több fotóért!

A nappali mellett teraszkapcsolatos 7 x 3,5 méteres belső medence található full-extrás gépészettel, szaunával, tusolóval. De van itt különleges biztonságot nyújtó riasztórendszer lézersorompóval és gyönyörűen parkosított kert, jakuzzi, kandalló, játszótér is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)