Jó kis tetőtéri otthonok, nem túl drágán

Tetőtéri lakások láttán legtöbbször megfordul az agyunkban, hogy ez helyveszteséget jelent. Nem tudjuk annyira kihasználni és másképp kell végig gondolni a berendezést. Nem kell annyit agyalni ezen, hiszen  előnyei is vannak. Rosszul néz ki? Nem! Átlagos? Nem. Egy kis kreativitást igényel és máris egyedibb az otthonod. Emellett azért ez legtöbbször együtt jár egy csodás kilátással is. Budapest ingatlanok között keresgéltem az otthontérkép.hu oldalon és szép tetőtéri lakásokra bukkantam. Az itt lakókat biztos nem zavarta, hogy tetőtéri lakásban élnek.

Lássuk csak ezeket a szép darabokat!

A Kálvin térnél levő 3 szobás lakás kellemes kinézetével ragadta meg a figyelmem. A duplakomfortos erkélyes lakásnak nincs kivételes panorámája, de udvarra néző, ezért csendes ha még tárva-nyitva van az ajtó. A modern otthon szecessziós stílusú házban található, amelynek belső, külső homlokzatát 2012-ben újították fel. A Ráday utca elején van, tehát tömegközlekedéssel könnyen megközelíthetők a város különböző pontjai.

tetőtéri lakások

Nyugodt környezetben, zöld udvarra néző erkélyes lakás eladó a Szív utcában. A 66 nm-es fiatalos lakás amerikai konyhás és 2 hálószobás. A fa dizájn kellemes hangulatot áraszt a lakásban és szépen kihangsúlyozza a fehér falakat.

társasházi lakások

Ez a következő,  polgári stílusú II. emeleti lakás harmonikus színkombinációban fürdik. A nappaliból egy kivételes panorámában gyönyörködhetünk, hiszen rálátás van a Budai Várra és Pestre. A tetőtéri ingatlan belmagassága 285 cm, és a szomszédos padlástér megvásárlásával tovább gazdagodhat az otthon két szobával és egy előtérrel.

tetőtéri lakások Budapest

Ez a Herminamezőn levő 77 nm-es lakás is nagyon jól néz ki és sok praktikus megoldást fedezhetünk fel! A felújított otthon egy 3 lakásos társasházban található, ahol a kertesített telken kellemes időt is tölthetünk.

felújított lakások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Mai interjúalanyunk Kéri László társadalomtudós, szociológus, politológus, egyetemi tanár.

© 2023 (v2.202102)