Családi házak kupolás hangulatban!

A kupola egy különleges építészeti elemnek számít, ami nemcsak látványos, hanem szerkezetileg is stabilnak mondható. Kedvelt elem a nevezetességek körében, ha jobban körülnézünk, már a közelben is találunk kupolás kialakítást, ilyen az Országházból, vagy a Bazilikából “kinővő” szerkezet is. Családi házak építésekor is nagyszerűen mutathat, és még több természetes fénnyel is gazdagodnak a terek.

Itt is van gyűjteményünk első kiválasztottja, egy mosonmagyaróvári 4 szobás családi ház. A mediterrán jellegű ingatlan nagy belmagasságú nappalival ajándékoz meg, amit egy nyolcszögletű kupola is fed. Az egyedi szerkezetnek köszönhetően napfényes, élhető tereknek örülhetünk!

eladó ingatlanok

Budapesten, Királyerdőn egy 400 nm-es, medencés kéglit is kiválasztottunk, ami három külön bejárattal is rendelkezik! Az összesen 4 lakásos ház legfelsőbb otthonának a nappaliját fedi egy 3×3 méteres, 3 rétegű kupola.

XXI. kerületi ház

Szeged kedvelt részén, egy 704 nm-es telken levő házban egy pompás belső üvegkupolás kilátót láthatunk! Ha mindez még nem elég extra, akkor egy belső medence  is a rendelkezésünkre áll, akár kikapcsolódási vagy sportolási célból is. A 7 szobás otthon felújítását egy Ybl díjas építész álmodva meg. családi házak Szeged

Csobánkán egy kivételes régi kúriát idéző, hangulatos 12 szobás ingatlanban is felfedezhetünk egy üvegkupolát, ami egészen más érzést ad a természetes fény miatt. Olyan extrákat tartalmaz, mint a fűthető medence, konditerem, szauna és parkosított kert is. A teraszokról, pedig a pilisi helyekben gyönyörködhetünk!

eladó ház Csobánka

© 2021 (v150.202005)