A hét legszebb ingatlanjai!

A héten is körülnéztünk az eladó lakások között. A budapesti ingatlankínálat sok különleges hangulatú otthonnal van teli. Ezekből összegyűjtöttünk néhány olyan darabot, aminek hirdetése releváns információkkal rendelkezik és jó minőségű képekkel ellátott. Az összeállításunkba tehát, azok kerülhetnek be, akik a fent említett szempontokat figyelembe veszik és úgy töltik fel oldalunkra az ingatlant.

Következzenek a hét legjobb eladó otthonai!

Stílusos lakás Újlipótvárosban

A XIII. kerületi lakás, a Balzac utcában található, a Dunához közel. A 3 szobás otthon teljes körű felújításon esett át, kiváló minőségű anyagokat használva. Lakberendezései kellékei a kényelmet biztosítják, ezek színben kifejezetten passzolnak a világos falakhoz. Az erkélyről kitekintve a Budai-hegyek látványa fogad.

eladó lakás XIII. kerület Erzsébetvárosi 2+1 szobás lakás

A következő választásunk egy Rottenbiller utcában levő III. emeleti lakásra esett. Elegancia és minőség jellemzi, de nem is csodálkozhatunk, hiszen lakberendező által megtervezett kivitelezést láthatunk. A nagyszerű infrastruktúra és a környék adta lehetőségek nagyon kedveltek a budapestiek és a külföldiek körében is.

erzsébetvárosi lakások Fiatalos, 2+2 szobás lakás XI. kerület

A Gellért-hegy lábánál, a MOM parktól 5 percre egy felújított 76 nm-es ingatlan is csodásan mutat. Extrának megemlíthető a légkondicionáló, riasztórendszer és tároló. A szobákat feldobják a színesebb képek, a csillárok és egyéb díszítőelemek.

XI: kerületi lakások Rózsadombi három teraszos lakás

Az alábbi ingatlan is belsőépítész tervei alapján van berendezve. A 100 nm-es, belső kétszintes darab egészen tágas tereket kínál, amikben dizájnos elemek csak úgy hemzsegnek. Nem elírás, hanem ténylegesen három szobával és három terasszal rendelkezik, az egyikből pedig csodás kilátás van a Dunára.

lakások Rózsadombon

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az EU-tagság hatalmasat segített Szlovákiának, de van, amiben mi jobban állunk

Az EU-tagság hatalmasat segített Szlovákiának, de van, amiben mi jobban állunk

Az uniós tagság számos előnnyel jár, de számszerűsítésére viszonylag ritkán vállalkoznak. Északi szomszédunk esetében a hatást igen jelentősnek találták a pozsonyi jegybank kutatói.

Kijózanul, ha meglátja a forint árfolyamát!

Kijózanul, ha meglátja a forint árfolyamát!

A forint csütörtök reggelre erőre kapott a főbb devizákkal szemben a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Ukrajna már amerikai nagy hatótávolságú rakétákkal lövi az orosz erőkret

Ukrajna már amerikai nagy hatótávolságú rakétákkal lövi az orosz erőkret

A rakétákat válaszlépésként szállították, miután Amerika figyelmeztette Oroszországot. Hírek a háború 792. napján.

Pressmann: Magyarország nyíltan arra kéri az Egyesült Államokat, hogy állítsa le Ukrajna katonai támogatását

Pressmann: Magyarország nyíltan arra kéri az Egyesült Államokat, hogy állítsa le Ukrajna katonai támogatását

Az Egyesült Államok magyarországi nagykövete X-oldalán szerdán megosztott videójában beszélt erről.

© 2024 (v2.202102)