Ébredj a penthouse lakások különleges hangulatában!

A penthouse lakások mindig különlegességeknek számítottak a piacon, kialakításuk, a felhasznált anyagok és a szolgáltatások is mind irigylésre méltók. Ezekben a hangulat is garantált nemcsak belső terekben, hanem a hozzátartózó teraszon is, ahonnan általában káprázatos panorámában részesülhetünk. Körülnézve az eladó lakások között, Budapesten és környékén, rábukkantunk néhány luxus darabra! Mutatjuk!

A III. kerületben, Testvérhegyen egy társasház legfelső emeletéről és az ehhez tartozó teraszról elképesztő a kilátás. Minden szobából kimehetünk a levegőre, de a tetőn lévő 200 nm-es teraszt is igénybe vehetjük! Két kiülőhely ritkán tartozik egy lakáshoz! A belső terekben is kellemes atmoszférában érezhetjük magunkat!

lakáspiac

A Rózsadombon egy 2007-ben épült, 6 lakásos társasház egyik 3 szobás otthona is eladó. A luxus penthouse lakás belsőépítész által megtervezett és minőségi anyagokkal kivitelezett, amelyből egy körteraszra léphetünk ki és onnan csodálhatjuk a panorámát.

eladó lakások Terézvárosi tetőteraszos szépségre is rátaláltunk, ahonnan kilátásunk van a Bazilikára. A 3 szobás ingatlanhoz egy 43 nm-es tetőterasz és 3 darab kis erkély is kapcsolódik. Lakberendezéskor figyeltek a minőségre, hiszen minden bútordarabot méretre készítettek.

Terézvárosi ingatlanok

Táborhegyen a 2010-ben épülő társasház legfelső emeletén egy kényelmes, stílusos 4 szobás is fergeteges panorámával ajándékozhat meg! Ebben az otthonban is az összes élhető hely teraszkapcsolatos! A lakberendezéskor használt dizájn kétségkívül egyedi és figyelemfelkeltő!

Táborhegyi lakások

Diósdon is szemünk elé került egy exkluzív, luxus penthouse lakás. A 2010-ben épült épületben még wellness-fitness szolgáltatások is működnek, a 130 nm-es teraszról pedig gyönyörködhetünk a minket körülvevő környezetben!

eladó lakás Diósd

Mfor.hu legfrissebb cikkei

A piacok sem tudják még, merre induljanak ma

A piacok sem tudják még, merre induljanak ma

Ez történt és ez várható a pénz- és tőkepiacon a Magyar Bankholding elemzője szerint.

Megtévesztette ügyfeleit a DIGI

Megtévesztette ügyfeleit a DIGI

190 milliós bírságot kapott a cég a GVH-tól.

Lehetne elég tűzifa természetkárosítás nélkül is

Lehetne elég tűzifa természetkárosítás nélkül is

A NAK közleménye szerint óriási potenciál van a hazai erdőkben.

Újabb fontos ügyben csinálhat hátraarcot az Orbán-kormány?

Újabb fontos ügyben csinálhat hátraarcot az Orbán-kormány?

Palkovics László érdekes dolgokat mondott a török állami hírügynökségnek.

© 2022 (v2.202102)