Ébredj a penthouse lakások különleges hangulatában!

A penthouse lakások mindig különlegességeknek számítottak a piacon, kialakításuk, a felhasznált anyagok és a szolgáltatások is mind irigylésre méltók. Ezekben a hangulat is garantált nemcsak belső terekben, hanem a hozzátartózó teraszon is, ahonnan általában káprázatos panorámában részesülhetünk. Körülnézve az eladó lakások között, Budapesten és környékén, rábukkantunk néhány luxus darabra! Mutatjuk!

A III. kerületben, Testvérhegyen egy társasház legfelső emeletéről és az ehhez tartozó teraszról elképesztő a kilátás. Minden szobából kimehetünk a levegőre, de a tetőn lévő 200 nm-es teraszt is igénybe vehetjük! Két kiülőhely ritkán tartozik egy lakáshoz! A belső terekben is kellemes atmoszférában érezhetjük magunkat!

lakáspiac

A Rózsadombon egy 2007-ben épült, 6 lakásos társasház egyik 3 szobás otthona is eladó. A luxus penthouse lakás belsőépítész által megtervezett és minőségi anyagokkal kivitelezett, amelyből egy körteraszra léphetünk ki és onnan csodálhatjuk a panorámát.

eladó lakások Terézvárosi tetőteraszos szépségre is rátaláltunk, ahonnan kilátásunk van a Bazilikára. A 3 szobás ingatlanhoz egy 43 nm-es tetőterasz és 3 darab kis erkély is kapcsolódik. Lakberendezéskor figyeltek a minőségre, hiszen minden bútordarabot méretre készítettek.

Terézvárosi ingatlanok

Táborhegyen a 2010-ben épülő társasház legfelső emeletén egy kényelmes, stílusos 4 szobás is fergeteges panorámával ajándékozhat meg! Ebben az otthonban is az összes élhető hely teraszkapcsolatos! A lakberendezéskor használt dizájn kétségkívül egyedi és figyelemfelkeltő!

Táborhegyi lakások

Diósdon is szemünk elé került egy exkluzív, luxus penthouse lakás. A 2010-ben épült épületben még wellness-fitness szolgáltatások is működnek, a 130 nm-es teraszról pedig gyönyörködhetünk a minket körülvevő környezetben!

eladó lakás Diósd

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Több ezer ember vesz részt a mentésben Törökországban

Több ezer ember vesz részt a mentésben Törökországban

A magyarok már három személyt kihúztak a romok alól.

Matolcsy Györgyék rábólintottak: egyesülhet az MKB és a Takarékbank

Matolcsy Györgyék rábólintottak: egyesülhet az MKB és a Takarékbank

A pénzintézetekből létre jött Magyar Bankholding májustól alakítja ki arculatát.

A Roszatom bemondta: jövőre már épül a Paks II.

A Roszatom bemondta: jövőre már épül a Paks II.

 Az orosz cég vezetője szerint 2024-ben lesz az "első beton öntése".

Tabukat döntött le, és sokak életét könnyítette meg távozásával a lemondott miniszterelnök

Tabukat döntött le, és sokak életét könnyítette meg távozásával a lemondott miniszterelnök

Kimerült és nem tud tovább teljesíteni eddigi szintjén - leegyszerűsítve ezzel indokolta lemondását a jelen idők egyik legnépszerűbb politikusa, Jacinda Ardern.

© 2023 (v2.202102)