Ébredj a penthouse lakások különleges hangulatában!

A penthouse lakások mindig különlegességeknek számítottak a piacon, kialakításuk, a felhasznált anyagok és a szolgáltatások is mind irigylésre méltók. Ezekben a hangulat is garantált nemcsak belső terekben, hanem a hozzátartózó teraszon is, ahonnan általában káprázatos panorámában részesülhetünk. Körülnézve az eladó lakások között, Budapesten és környékén, rábukkantunk néhány luxus darabra! Mutatjuk!

A III. kerületben, Testvérhegyen egy társasház legfelső emeletéről és az ehhez tartozó teraszról elképesztő a kilátás. Minden szobából kimehetünk a levegőre, de a tetőn lévő 200 nm-es teraszt is igénybe vehetjük! Két kiülőhely ritkán tartozik egy lakáshoz! A belső terekben is kellemes atmoszférában érezhetjük magunkat!

lakáspiac

A Rózsadombon egy 2007-ben épült, 6 lakásos társasház egyik 3 szobás otthona is eladó. A luxus penthouse lakás belsőépítész által megtervezett és minőségi anyagokkal kivitelezett, amelyből egy körteraszra léphetünk ki és onnan csodálhatjuk a panorámát.

eladó lakások Terézvárosi tetőteraszos szépségre is rátaláltunk, ahonnan kilátásunk van a Bazilikára. A 3 szobás ingatlanhoz egy 43 nm-es tetőterasz és 3 darab kis erkély is kapcsolódik. Lakberendezéskor figyeltek a minőségre, hiszen minden bútordarabot méretre készítettek.

Terézvárosi ingatlanok

Táborhegyen a 2010-ben épülő társasház legfelső emeletén egy kényelmes, stílusos 4 szobás is fergeteges panorámával ajándékozhat meg! Ebben az otthonban is az összes élhető hely teraszkapcsolatos! A lakberendezéskor használt dizájn kétségkívül egyedi és figyelemfelkeltő!

Táborhegyi lakások

Diósdon is szemünk elé került egy exkluzív, luxus penthouse lakás. A 2010-ben épült épületben még wellness-fitness szolgáltatások is működnek, a 130 nm-es teraszról pedig gyönyörködhetünk a minket körülvevő környezetben!

eladó lakás Diósd

Mfor.hu legfrissebb cikkei

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

Kérdés, hogy mire költik majd a háztartások a többletet. 

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Vannak viszont helyek, ahol már ki sem tudták mutatni a vírust a szennyvízből.

© 2024 (v2.202102)