Ébredj a penthouse lakások különleges hangulatában!

A penthouse lakások mindig különlegességeknek számítottak a piacon, kialakításuk, a felhasznált anyagok és a szolgáltatások is mind irigylésre méltók. Ezekben a hangulat is garantált nemcsak belső terekben, hanem a hozzátartózó teraszon is, ahonnan általában káprázatos panorámában részesülhetünk. Körülnézve az eladó lakások között, Budapesten és környékén, rábukkantunk néhány luxus darabra! Mutatjuk!

A III. kerületben, Testvérhegyen egy társasház legfelső emeletéről és az ehhez tartozó teraszról elképesztő a kilátás. Minden szobából kimehetünk a levegőre, de a tetőn lévő 200 nm-es teraszt is igénybe vehetjük! Két kiülőhely ritkán tartozik egy lakáshoz! A belső terekben is kellemes atmoszférában érezhetjük magunkat!

lakáspiac

A Rózsadombon egy 2007-ben épült, 6 lakásos társasház egyik 3 szobás otthona is eladó. A luxus penthouse lakás belsőépítész által megtervezett és minőségi anyagokkal kivitelezett, amelyből egy körteraszra léphetünk ki és onnan csodálhatjuk a panorámát.

eladó lakások Terézvárosi tetőteraszos szépségre is rátaláltunk, ahonnan kilátásunk van a Bazilikára. A 3 szobás ingatlanhoz egy 43 nm-es tetőterasz és 3 darab kis erkély is kapcsolódik. Lakberendezéskor figyeltek a minőségre, hiszen minden bútordarabot méretre készítettek.

Terézvárosi ingatlanok

Táborhegyen a 2010-ben épülő társasház legfelső emeletén egy kényelmes, stílusos 4 szobás is fergeteges panorámával ajándékozhat meg! Ebben az otthonban is az összes élhető hely teraszkapcsolatos! A lakberendezéskor használt dizájn kétségkívül egyedi és figyelemfelkeltő!

Táborhegyi lakások

Diósdon is szemünk elé került egy exkluzív, luxus penthouse lakás. A 2010-ben épült épületben még wellness-fitness szolgáltatások is működnek, a 130 nm-es teraszról pedig gyönyörködhetünk a minket körülvevő környezetben!

eladó lakás Diósd

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bepanamázott Szijjártó Péter

Bepanamázott Szijjártó Péter

A magyar külgazdasági és külügyminiszter újabb egzotikus szövetségest talált a világ egyik távoli szegletében.

Áll a bál Brüsszelben, Orbán Viktor is nagyon kiborult

Áll a bál Brüsszelben, Orbán Viktor is nagyon kiborult

A rendőrség idő előtt véget vetett egy konzervatív rendezvénynek.

"Hiszem, hogy a halál a vég" – egy 27 másodperces késelés története

"Hiszem, hogy a halál a vég" – egy 27 másodperces késelés története

Az indiai származású brit író, Salman Rushdie nem fél beszélni az ellene elkövetett merényletről, ám támadója nevét nem hajlandó sem kiejteni, sem leírni. 

Bezsarolta Brüsszel az Orbán-kormányt Bóka János szerint

Bezsarolta Brüsszel az Orbán-kormányt Bóka János szerint

Az Európai Bizottság (EB) és az Európai Parlament (EP) nyers politikai nyomásgyakorlásra használják a Magyarország elleni uniós eljárásokat, amihez a magyar baloldal tevőlegesen hozzájárult.

© 2024 (v2.202102)