Jó hatással van a lakásárakra a Városliget

Fantasztikusan felújított lakásokat találtunk a Városliget vonzáskörzetében, ahol a garzonoktól a 60 négyzetméter feletti ingatlanok kategóriájáig mindenütt érezteti jótékony hatását a Vajdahunyad vár, a földalatti, a Keleti és az M3-as közelsége. 

Bár a Liget Projekt jókora felfordulást okoz(ott) a környéken, a Városliget közelségének jótékony hatása továbbra is vitathatatlan az itteni ingatlanárakra. Természetesen további emelkedés várható, ha elkészülnek a tervezett múzeumok és egyéb létesítmények, azaz véget érnek a munkálatok. 

A Városliget környékének rengeteg előnye van infrastrukturálisan, hiszen

  1. közel az M3-as autópálya,
  2. a Keleti pályaudvar,
  3. az Állatkert,
  4. a földalatti
  5. és persze a télen-nyáron elbűvölő Vajdahunyad vár, 
  6. no meg a Városligeti-tó.

Ajánlunk egy igazán szép garzont, egy közepes méretű és egy 60 négyzetméter feletti eladó lakást az aktuális kínálatból.

29,99 millió forintért eladó a Szinva utcában ez a 35 négyzetméteres ékszerdoboz.


Kattints a képre még több fotóért!

Lakberendező tervei alapján teljes körűen, átgondoltan újították fel az ingatlant műszakilag és esztétikailag egyaránt. Újak a nyílászárók, a teljes víz-, csatorna- és villanyvezeték rendszer, a burkolatok és a szaniterek is. A fűtésről gazdaságos elektromos panelek gondoskodnak.

A Rottenbiller utcában 32 millió forintért kínálják ezt az 50 négyzetméteres, egy plusz félszobás lakást egy Ybl Lajos tervezte épület 3. emeletén.

Kattints a képre még több fotóért!

Lift, felújított homlokzat és közös kert is várja az új tulajdonost, utóbbi a belső udvarban.

Tágas, nagy belmagasságú (galériázható), benapozott nappali, 2014-ben teljes körűen felújított fürdőszoba, szintén nemrég cserélt nyílászárók és villanyvezetékek.

Jó választás lehet. 

Szintén a Rottenbiller utcában 48,99 millióért hirdetik ezt a 63 négyzetméteres, 2 és félszobás, rendkívül jó adottságokkal rendelkező lakást. 

Kattints a képre még több fotóért!

Világos, csendes, utcára néző, lakberendező által tervezett, teljes körűen felújított, élhető terekkel rendelkező ingatlan egy liftes házban, nem messze a Garay vásárcsarnoktól, az Aréna Bevásárlóközponttól vagy éppen a megújult Baross tértől.

Éjjel-nappal kiváló közlekedés, vadonatúj konyhabútor, beépített magas minőségű konyhagépekkel (légkeveréses sütő, elektromos főzőlap, páraelszívó, beépített hűtő, mosogatógép, mosógép).

Akár egy 3 tagú családnak is kényelmes otthon lehet!


© 2021 (v150.202005)