Két ház egy áráért, ráadásul fürdővárosban! Ingatlanpiaci ritkaságra leltünk!

Igazi piaci ritkaságra bukkantunk az Otthontérképen: a termálfürdőjéről is híres Gyomaendrődön eladó egy egészen újszerű, több mint 200 négyzetméteres, 6 lakrészes vendégház közvetlenül a főút mellett. Az ingatlanhoz ráadásul egy melléképület, egy lakóház is tartozik, ami benne foglaltatik a vendégház árában. Így hát egy ingatlan áráért két épületet kapunk! 

Az ingatlanpiacon egyáltalán nem jellemző az egyet fizet, kettőt kap akció, e különleges lehetőség ráadásul a Békés megyei Gyomaendrődön található, ahol közkedvelt termálfürdő is működik. Úgyhogy nézzük a részleteket! 

22 millió forintért, azaz jócskán áron alul eladó ez a 215 négyzetméteres, 6 szobás vendégház, ami egy 561 négyzetméteres telken fekszik, és egy 100 négyzetméteres lakóház is tartozik hozzá. Az ingatlan Gyomaendrőd gyomai részén, frekventált helyen (közvetlenül főút mellett) található, és kiváló befektetés lehet.

Kattints a képre még több fotóért!

A panzió 10 éve épült, bútorozott, tetőtér beépítéses. Mindkét szintjén 3-3 darab, konyhával, fürdőszobával és WC-vel felszerelt lakrész található.

Kattints a képre még több fotóért!

A földszinti három lakrészből az egyik jelenleg közös helyiségként, egy másik irodaként, recepcióként funkcionál. A gyephézagos téglával kirakott udvarban 3-4 autó számára van parkolási lehetőség, a vendégház tűzjelző rendszerrel felszerelt. A másik ingatlan egy különálló lakóház, ami kiszolgáló, mosó, szárító, raktározó helyiségként, de önálló üzlethelyiség is működtethető. A 100 négyzetméteres épület vályog falazatú, cseréptetős, a nyílászárók redőnnyel felszereltek. 

Kattints a képre még több fotóért!

A komplexum elhelyezkedése kiváló, hiszen kisebb sétával elérhető a városközpont, a Liget Termálfürdő, a piac, a posta, a közvetlen közelben pedig élelmiszerbolt és más kisebb üzletek is vannak.

Kattints a képre még több fotóért!

Igazi ritkaság tehát ez a lehetőség, amit az árérték arány miatt elsősorban befektetésnek, panziónak ajánlunk, de az épületegyüttes lakhatási célra is kiválóan alkalmas. 

A cikk megjelenését az Otthontérkép.hu-n megjelent hirdetés feladója támogatta.


© 2021 (v150.202005)