Már nagyon hiányzott néhány belső medencés családi ház!

Nem tudjuk túl tenni magunkat azon, hogy lejárt a nyár? Lassan-lassan közeledik az ősz, kezdődnek a hidegebb, esős napok, de mégis úgy érezhetjük magunkat mintha még mindig nyaraláson lennénk. Ez hogyan lehetséges? Hát a belső medencék kialakításával, amit úgy rendezhetünk be, ahogy csak akarunk. Önmagában a teljes ablakos megoldás is nagyon hangulatos, de ezeket a helyiségeket feldobhatjuk néhány kiegészítővel, amelyek “elrepíthetnek” a tengerpartra, zöldövezetbe, vagy akár úgy érezhetjük magunkat mint egy hotel medencéjében.

Felsőörsön találtunk egy méretes telken levő luxusházat, amelyben nagy medence is van, amit egy üvegfal vesz körül, innen kiléphetünk az udvarra, ahol virágok és meghitt ülőhelyek is várnak ránk. Az ingatlan kétszintes, belső terei letisztultak, stílusosak, a fehér bútordarabokat és falakat, pedig zöld növények és virágok dobják fel!

eladó ház Felsőörs

Kecskeméttől 15 percre, Lajosmizsén egy fedett medencés különlegességet is megvásárolhatunk. A ház 2002-ben épült egy 1576 nm-es telekre, amihez még tartozik egy dupla garázs és saját wellness részleg is. Belső terek kialakításánál is a modern és minőségi építőanyagok felhasználására törekedtek, és persze a hatékonyságra, 60 napelem került fel az ingatlanra.

eladó családi házak

Egy Balatonfüred központjában levő családi ház medencéjében is örülhetünk egy darabig a napsugaraknak! Ha ez nem lenne elég a kikapcsolódáshoz és jó idő van, akkor a kerti grillező helyet is igénybe lehet venni még egy darabig.

eladó medencés házak

Budapesten a XXII. kerületben egy luxusvillában is lubickolhatunk egy ellenáramlatos medencében.  A legalsó szinten wellness, két szauna, fitnessz és társalgó is igénybe vehető. A gyerekes családok nagyon jó környezetben és sok extrát kihasználva élhetnek ebben a 4+3 szobás otthonban, közelben üzletközpont, angol nyelvű óvoda és sportolási lehetőség is.

Budapesti családi házak

Üröm csendes környezetében van ez az alábbi, ősfákkal körülvett, panorámás lakás! A 6 szobás ingatlanban medencét, szaunát és konditermet is találunk!

családi házak Üröm

© 2021 (v2.202102)