Csúcsra jár a panorámás telkek piaca is

Szuper panorámás telkeket kerestünk azok számára, akik használt családi ház vásárlása helyett inkább építkeznének, de fontosnak tartják a természet közelségét, a tágas életteret és Budapest gyors elérhetőségét is. Listánkból kilóg ugyan egy badacsonytomaji ajánlat, de azt a páratlan panorámát muszáj megnézni! 

Elszálltak az ingatlanárak, nem könnyű azoknak, akik fix költségvetéssel próbálnak családi házhoz jutni, ezért racionális megoldás lehet használt ingatlan vásárlása helyett építkezni. 

Aki hosszú távon és több gyerekkel számol, szereti a természetet, vagy legalábbis a méretes életteret maga körül, a Budapesthez közeli népszerű agglomerációs településekkel is kalkulál. Budaörs, Telki vagy éppen Érd ideális helyszín lehet az építkezésre, hiszen rengeteg előnyös tényezővel bír a csendtől, nyugalomtól az egyébként kiváló infrastrukturális ellátottságig (főváros közelsége, közlekedés, kistelepülések előnyei). 

Gyűjtöttünk néhány fantasztikus helyen lévő, panorámás építési telket a környékről. Grátisz: egy badacsonytomaji álomkilátással bíró ingatlan. 

Budaörsön 19,9 millió forintért kínálják ezt az örökpanorámás építési telket a Kő-hegyen.

663 négyzetméter, egy 45 négyzetméteres téliesített faház nyári is található rajta konyhával. Közel van a központhoz, mégis a csendes természetben.

Érden 15,9 millió forint volt az irányára az alábbi képen látható 986 négyzetméteres panorámás teleknek. Az utca és a környék aszfaltozott, a telek a környező főutakról (M7, M0, 7-es) könnyen elérhető. Összközműves (víz, csatorna, gáz) és fúrt kúttal is rendelkezik, nem csoda, hogy gyorsan elvitték.

A méltán népszerű Telkiben 22 millióért eladó ez a 740 négyzetméteres telek a Legelődombi úton.

Szintén összközműves, panorámás. Egy csendes zsákutcában található a település egyik legszebb, csendes zöldövezetében. Szép kilátás már az utca szintjéről is nyílik, de a majdani ház erkélyéről tökéletes (és örök) lesz.

Jó levegő, kedvező természeti adottságok – kiváló lehetőség kiköltözni vágyóknak és befektetőknek is.

Ez a káprázatos 1963 négyzetméter 39 millióba kerül. A Badacsony legszebb részén fekszik, déli tájolású, elvehetetlen szuperpanorámás, egyedülálló adottságokkal bíró belterületi telek.

Jelenleg néhány sor szőllő és gyümölcsfa található rajta, egyik oldala akácos erdőbe nyúlik. Badacsony központja (vasútállomás, hajóállomás, yachtkikötő, strand, éttermek, borozók) kényelmes gyalogtávolságra.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)