Nem lehetetlen küldetés 20 millió alatt házat venni Budapesten

Bár 20 millió forint alatt a belváros frekventált részein legfeljebb garzonokat vehetünk, aki apró saját kertre és családi házra vágyik, megtalálhatja a számítását például a XVIII., XIX., vagy a XX. kerületben. Íme egy teljesen felújított miniotthon a Határ út környékéről, egy nagytétényi komfortos, tetőteres házikó és egy pacsirtatelepi házrész bájos terasszal, saját kerttel, tárolókkal. 

Jobbára házrészeket és külső kerületekben lévő kertkapcsolatos lakásokat találtunk a 10 és 20 millió forint közötti árkategóriában Budapesten, de korántsem lehetetlen önálló házakra bukkanni a kínálatban. 

Ma már ezért az összegért a belváros frekventált részein legfeljebb garzonokat vehetünk, aki azonban apró saját kertre és családi házra hajazó ingatlanra vágyik, megtalálhatja a számítását a XVIII., XIX., vagy a XX. kerületben.

A Határ úthoz közel eső csendes utcában kínálják 19,9 millió forintért ezt az 1 szobás, de bővíthető, különálló családi házat. 

Kattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan belülről műszakilag is teljesen felújított, szigetelt, műanyag nyílászárókkal felszerelt. A kert mérete 200 négyzetméter. Az udvarra be lehet állni autóval.

Nagytétényben, azaz a XXII. kerületben 17 millió forintért eladó ez a 40 négyzetméteres komfortos, tégla építésű házikó, a hozzá tartozó 800 négyzetméteres telekkel. 

Kattints a képre még több fotóért!

A földszinten napfényes nappali, terasz, konyha és fürdőszoba, a tetőtérben hálószoba, ami szükség esetén ketté is osztható. Fűtése elektromos vagy vegyes tüzelés, de a gáz is a telken belül van. A ház alápincézett, hőszigetelt, és a közlekedés is kiváló (7-es főút, M0-ás, busz egy percre).

Szintén a XX. kerületben, a pacsirtatelepi rész egyik csendes, kertvárosi hangulatú utcájában eladó ez az 54 négyzetméteres (36 +17 négyzetméter), 2 lakrészből álló, fafödémes házrész 9 négyzetméteres saját terasszal, 265 négyzetméteres saját használatú kerttel és 3 tárolóval. 

Kattints a képre még több fotóért!

A kényelmesen tágas terasz kiváló helyszíne baráti, családi összejöveteleknek vagy a kerti sütögetőben elkészült finom ételek elfogyasztásának. Az ingatlan egy 2 lakásos családi ház belső részén található, utcafrontra néz. Irányára 16,99 millió forint.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

© 2024 (v2.202102)