Győri gyöngyszemek az ingatlanpiacról 

Győr a harmadik, műemlékekben leggazdagabb városunk, a térség pedig az egyik legdinamikusabban fejlődő része az országnak. Szuper állapotú lakásokat mutatunk a 45 és 85 négyzetméter közötti kategóriából.

Gyönyörű győri gyöngyszemeket találtunk a lakáspiacon. A nyugat-dunántúli régió központja földrajzi fekvéséből és infrastrukturális ellátottságából adódóan már azelőtt is népszerű lakhely volt, hogy az Audi megérkezett volna a városba. 

Most azonban már összeadódnak az autóipari fellegvár, az osztrák határ és Bécs közelségének előnyei. Persze arról sem illik – és nem is érdemes -megfeledkezni, hogy Győr a harmadik, műemlékekben leggazdagabb város Magyarországon, a térség pedig az egyik legdinamikusabban fejlődő része az országnak. 

Mutatunk néhány kitűnő eladó lakást a 45 és 85 négyzetméter közötti kategóriából!

20,99 millió forint az irányára ennek a Nádorvárosban, a Belvárostól pár percre található magasföldszinti, 47 négyzetméteres 1 szoba + nappalis, amerikai konyhás, rendkívül igényesen kialakított és felújított téglaépítésű polgári lakásnak.

Kattints a képre még több fotóért!

Klíma, redőny, kombi kazán, az igazi belvárosi környezet ellenére rendkívüli csend, szépen parkosított udvar, saját 5 négyzetméteres tároló.

Ez a 3 szobás, 71 négyzetméteres, panorámás, tetőtéri ékszerdoboz 27,2 millió forintért eladó a belvárosban. Minden a közelben: bevásárlóközpont, óvoda, iskola, piac, orvosi rendelő, színház, történelmi városközpont, étterem, kávézó, fodrász, cukrászda és élelmiszerbolt.

Kattints a képre még több fotóért!

A cserép tetős épület öt emeletes, lift van. Az extrák között megtalálható a klíma, az árnyékolós Velux ablakok és a kerámia járólap is. Kedvezményes gépkocsibeálló bérlési lehetőség az alagsori teremgarázsban.

Szintén 71 négyzetméteres és 33,99 milliós irányáron kínálják ezt a nádorvárosi gyönyörű és erkélyes lakást. Egy 3 szintes, 5 lakásos társasház magasföldszintjén található. Bútorozottan eladó.

Kattints a képre még több fotóért!

28 négyzetméteres amerikai konyhás nappali, 6 négyzetméteres erkély, 2 hálószoba, magas minőségű gépek (Bosch főzőlap, beépített tűzhely és mosogatógép, páraelszívó, Inox amerikai kombi hűtőszekrény), beépített szekrények. A fürdőszobát teljesen újjá varázsolták: gyönyörű sarokkád, dupla mosdókagyló és törölközőszárító, Vaillant cirkó kazán, új radiátorok.

A távirányítós kapuval védett zárt udvaron egy gépkocsibeálló is beletartozik a vételárba.


© 2021 (v150.202005)