10. emeleti panelek: jó megoldás a spórolásra

Az elmúlt időszakban igencsak nekibuzdult ingatlanárakat vagy a panelprogram áldásos hatásait figyelembe véve racionális és pénztárcabarát döntés lehet 9. vagy 10. emeleti panelekben gondolkodni. Hoztunk néhány figyelemre méltó ajánlatot a közkedvelt XIV. és XV. kerületből.

A 9. és 10. emeleti panellakások ára hagyományosan alacsonyabb, mint a hasonló méretű, ám lentebb elhelyezkedő ingatlanoké. Ennek részben az a magyarázata, hogy ha elromlik a lift az épületben, komoly nehézséget jelenthet a közlekedés és például a bevásárló szatyrok felcipelése a lakók számára. A másik ok pedig a rezsiköltségben keresendő: a 10. emeleti lakást nem fűtik a felette lévők, és ez érzékelhető hatással van a számlák összegére.

Számos előnye is van ugyanakkor ezeknek az ingatlanoknak, elég, ha csak a panorámát említjük. Összességében azonban, különösen az elmúlt időszakban igencsak nekibuzdult ingatlanárakat vagy a panelprogram áldásos hatásait figyelembe véve racionális és pénztárcabarát döntés lehet 9. vagy 10. emeleti panelekben gondolkodni.

Szétnéztünk a panelek után kutató vásárlók számára népszerű célpontnak tekintett XIV. és XV. kerület ajánlatai között, és hoztunk pár igazán jó állapotú eladó ingatlant. 

A Nyírpalota úton 22,9 millió forintért hirdetik ezt az erkélyes, 1 + 1 félszobás, 35 négyzetméteres 10. emeleti ingatlant egy akadálymentesített tömbben. 

Kattints a képre még több fotóért!

A környéken a közlekedés kiváló, a közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár és bevásárlási lehetőség is adott. A lakás klímás, világos, nagyon jó elosztású, és 2 éve teljesen felújították (víz-, villanyhálózat, új burkolatok, bejárati ajtó).

Szintén a XV. kerületben kínálják 24,3 millió forintért ezt az 53 négyzetméteres, 1 + 2 félszobás panelt a Nádastó parkban.

Kattints a képre még több fotóért!

10. emeleti, nagyon praktikus elrendezésű, külön WC-s és kis gardróbbal is. rendelkezik. A ház előtt a parkolás ingyenes, és általában van is hely. Mindössze 10 perc a Pólus Center, és jó a tömegközlekedés is, ezért remek választás lehet családoknak is. 

Nem panel ugyan, de szintén 10. emeleti ez a 70 négyzetméteres, 25,5 milliós irányáron meghirdetett csúsztatott zsalus lakás, szintén a XV.-ben. 

Kattints a képre még több fotóért!

Körpanorámás, egyedi kialakítású, világos, nagy étkezős, ablakos fürdőszobás és pár éve teljes körűen felújított. 

A közkedvelt XIV. kerületi Füredi lakótelepen 23,9 millióért volt pár hétig eladó egy panelprogramos, szigetelt, duplaliftes, rendezett házban található 46 négyzetméteres, 1 + fél szobás, ablakos konyhás, panorámás panel. 10. emelet, külön vízóra, egyedi mérésű távhő az Örs vezér tér közelében. El is vitték.

Kattints a képre még több fotóért!

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Nőtt a drága kabriók iránti kereslet. A tavalyhoz képest fiatalabb és drágább modelleket keresnek a portálon.

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

És egyre rövidebb időt lennének képesek átvészelni, ha elvesztenék állásukat- derül ki a BNP Paribas Cardif Biztosító és a Medián legfrissebb, első negyedéves közös kutatásából.

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Nagy riadalmat okoztak a 2022-ben elszálló nemzetközi gáz- és áramárak Magyarországon, de a népszámlálási adatok szerint a háztartások harmadában fával fűtenek.

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A kormányzati portálra felkerültek a mohácsi Duna-híd megépítésére tett árajánlatok, és a Szijjártó Pétert megjachtoztató üzletember vállalkozása adta a legolcsóbbat.

© 2024 (v2.202102)