Klasszikus nagypolgári villa Szentendre mesés környezetében!

Budapest északi agglomerációjának egyik közkedvelt településén nézelődtünk. Szentendre ingatlanpiaca szép darabokat rejt, érdemes szem előtt tartani, lakhatás szempontjából sokan választják ezt a várost. Ott sétálva az ember átveszi a hangulatát és tele lesz energiával. Mindent megtalálunk ami csak kell, csendes utcák, turistákkal, mozgással teli beülőhelyek, kis kávézok, a Duna-part és a zöld környezet.

Ebben az idillikus közegben találtunk rá erre a Kossuth díjas építész által megálmodott családi házra, az óvárosban. A klasszikus nagypolgári villa a Bartók Béla utcában, a város egyik legelegánsabb részén. Gyalog távolságra megtalálható az óvoda, iskola, múzeumok és egyéb kikapcsolódási lehetőségek is. A környék barátságos és a szomszédok is nyitottak.

eladó házak Szentendre

A panorámás utcában levő három szintes ház nemcsak kívülről kelt felüdítő érzést, hanem a belső terekre is nagy hangsúlyt fektettek kialakításukkor, ezért is találkozhatunk nagyon igényes megvalósításokkal, amikor belépünk a házba. Az ajtók, az ablakok, a zsalugáterek, a kilincsek, a csapok és a választott színek is mind egy különlegesen elegáns stílust képviselnek.

szentendrei ház

A ház 5 hálószobának, 3 fürdőnek, 3 gardróbnak, nappalinak, ebédlőnek, szaunának, teremgarázsnak és egy kertes átriumnak ad helyet. A két kandalló melege főleg téli hónapokban tökéletes atmoszférát teremthet. A szép kilátásban, a nyitott teraszról és a kertben levő fedett teraszról is gyönyörködhetünk.

szentendrei házak

A legnagyobb fürdőszoba világos márvány kialakításait nagyon szépen kihangsúlyozza a színes, mintás sáv. Az előkelő hangulathoz a lápák és csillárok is hozzájárulnak. Lazításhoz nemcsak tusolófülke, hanem kád is rendelkezésünkre áll.

eladó ingatlanok Szentendre

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)