Nagyon menő otthonok a hét legszebb lakásai között

Az Otthontérkép ingatlankínálatában most újra körülnéztünk az eladó lakások között és sok hangulatos otthonra bukkantunk. Válogatásunkhoz most összegyűjtöttünk néhány olyan lakást, aminek hirdetése releváns információkat és jó minőségű képeket tartalmaz. Az összeállításunkba tehát, azok darabok kerülhetnek be, akik teljesítik ezeket az elvárásokat.

Következzenek a hét legjobb eladó otthonai!

IX. kerületi szépség

Itt van a válogatás első kiválasztottja, aminek kinézete elvarázsolt minket! A felújított 3 szobás lakás a Boráros tér közelében található, remek közlekedésekkel és lehetőségekkel. Kiváló ízlés fedezhető fel az ingatlan minden részén, még a plafon és a világítás kialakítása is különleges. A két nagy hálószoba ötvözi a hagyományos és modern stílust, nagyszerűen néznek ki!

felújított lakások

Minőségi XIV. kerületi lakás

A következő lakás berendezési kellékei igazi különlegességek, ezek nemcsak a kényelemről, hanem a praktikusságról is gondoskodnak. A szobák méretei is megfelelőek, teret adnak minden vágyott dísznek, bútornak. A színek eleganciát is sugallnak. A lakásból egy udvarra tekinthetünk, az erkélyen pedig lehetőség van meghittebb időtöltésre.XIV. kerületi ingatlan

V. kerületi luxus otthon

Lipótvárosban egy kislakás is nagyon jól mutat. A Parlamenttől csupán 300 m-re levő modern lakás a fiatalos berendezés tökéletes példája.  Teljes körű felújításokon esett át, amely során minőségi anyagok felhasználását is alkalmazták. Az elhelyezkedésének és kivitelezésének köszönhetően bérbeadásra is alkalmas.

V.kerületi lakás

Újpalotai újszerű lakás

Újpalota egyik legkertesebb részén, egy nyolcadik emeleti otthonban is pompás otthont fedezhetünk fel. A most menő színnek számító kék szín árnyalatiba “öltözött” terek nagyszerűen mutatnak a fehér falakkal kontrasztba.

XV. kerületi ingatlan

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Csapást mérhetnek a TikTokra

Csapást mérhetnek a TikTokra

Olyan függőséget okozhat az alkalmazás, mint a cigaretta.

Penny vs. Lidl vs. Aldi: szintet lép a budapesti verseny

Penny vs. Lidl vs. Aldi: szintet lép a budapesti verseny

Új üzletet nyitott a Penny a Nyugatinál.

Véget ért a razziasorozat: milliós bírságok, lefoglalt élelmiszerek és korlátozások

Véget ért a razziasorozat: milliós bírságok, lefoglalt élelmiszerek és korlátozások

Több mint kétezer ellenőrzés történt.

© 2024 (v2.202102)