Hiánycikk az újszerű, de azért mutatunk néhány jó darabot

Nincs könnyű dolga annak, aki ma Budapesten kifejezetten újszerű lakásba költözne.Többnyire a rendszerváltás előtti hiány gazdaságra jellemző állapotokkal fog találkozni.

Ez igaz lesz mind a kínálatra, mind pedig a csillagászati árakra. Ha nagyobb lakást keresünk, akkor még viszonylag jó helyzetben vagyunk, mert arányaiban nem lesz annyira drága a kaland, mintha a kicsik közt keresgélnénk. Ez is csak akkor igaz, ha nem a jobb környékeken keresgélünk.

Mert például a nem éppen központi elhelyezkedésű XI. kerületi Tóváros lakóparkban található erdős domboldalra és tavakra néző különleges lakás. Ez a péterhegyi szépség mindössze két szobás, 64 nm-es és nem számít bel-budainak az ára kis híján 60 millió forint.

Ha nem tudunk 60 milliót előrántani a farzsebünkből, akkor kénytelenek leszünk tovább keresgélni, méghozzá inkább a pesti oldalon. A nem túl jó hírű IX. kerületi Gát utcában, ám legalább egy új építésű környezetben 41,9 millióért elcsíphetjük ezt a 2008-as építésű, zöld udvarra, kertre néző második emeleti, két szoba, hallos világos lakást. Tegyük hozzá, hogy az új és az újszerű nem ugyanazt a minőséget takarja, a környékről nem is beszélve, így indokoltnak tűnik a közel 20 milliós árkülönbség az előző példánkhoz képest.

Ennél még olcsóbban is kifoghatunk nappali + két hálószobás szintén újszerű lakást. Ráadásul a fürdőszoba sokkal modernebb és az otthon kialakítása is igen kellemes. A harmadik emeleti erkélyes, klímás lakás teljes körűen fel lett újítva. Az ingatlan nagy előnye, hogy Zuglóban, a Mogyoródi út magasságában található. Az ára is jónak tűnik, hiszen 34,9 millió forint, ám jobban megnézve, kiderül, hogy az igen forgalmas Hungária körúton van a ház.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

© 2024 (v2.202102)