Csodás házakat vonultat fel a debreceni ingatlanpiac!

A 20 és 50 millió forint közötti árkategóriában néztünk szét Debrecenben, és mutatunk néhány igazán megfontolandó ajánlatot az eladó családi házak közül. Hangulatos ikerházat, mosókonyhás, óriás teraszos ingatlant, de kandallós, duplagarázsos ékszerdobozt is találtunk!

Rengeteg eladó házat kínálnak Debrecenben, ahol hamarosan az érkező BMW gyár jótékony hatásai is érződnek majd az egyébként is pezsgő ingatlanpiacon.

A 20 és 50 millió forint közötti árkategóriában néztünk szét, és mutatunk néhány igazán megfontolandó ajánlatot!

34,99 millió forintért kínálják például ezt a 92 négyzetméteres, 1+3 félszobás, 640 négyzetméteres telken fekvő családi házat dupla garázzsal a Lencz-telep új részén.

Kattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan 1997-ben épült, a konyhában modern, kerámia burkolattal ellátott bútor, a házban radiátor, padlófűtés, de kandalló is van, a kocsibeálló pedig a kaputól a garázsig térkövezve. A fedett terasz mellett a kikapcsolódást gyönyörűen parkosított, kellemes udvar biztosítja.

42 millió az irányára ennek a 130 négyzetméteres, a Csapókert és a Belváros határán található többszintes, dupla komfortos, étkező, nappali plusz 2 egész és 3 félszobás, hangulatos ikerháznak. 

Kattints a képre még több fotóért!

Felújított és egy 284 négyzetméteres telek tartozik hozzá.

34,89 millió forintért hirdetik ezt a 87 négyzetméter alapterületű, amerikai konyhás, újszerű, teraszos családi házat mosókonyhával, 18 négyzetméteres terasszal, 35 négyzetméteres, 2 beállós, távirányítású garázzsal, 20 négyzetméteres pincével.

Kattints a képre még több fotóért!

Udvara füvesített, beállt gyümölcs fákkal teli és szalonna sütő is található benne. 

38 millió forint az ára ennek a Biharikertben található nappali + 4 szobás, 2 szintes, szuterénnel rendelkező családi háznak.

Kattints a képre még több fotóért!

Csendes, családi házas övezetben van, a szuterén rész üzletként is használható. A kényelmet hangulatos, nagy hátsó terasz is növeli. 


© 2021 (v150.202005)