Milyen színű csempe kerüljön a fürdőszobába?

A fürdőszoba is sokat elmond az ott lakókról, fő szempontnak számít a rendezettség, a tisztaság, de azért ha feldobjuk néhány kisebb-nagyobb ötlettel, máris másképp nézhet ki. Budapesti lakások között barangolva próbáltunk ihletet szerezni és össze is gyűjtöttünk néhányat.

A pikkely alakú vagy az apró, mozaikos csempe is egyedien mutat kék színben, de azért ez a fekete, extrémebb kialakítás nem semmi!

fürdőszoba színek

A nagy méretű csempéket viszont kisebbekkel és más színnel, színekkel is kiemelhetjük, mint például ahogyan ezt tették ebben a VII. kerületi, másfél szobás lakás fürdőszobájában.

kis lakások

Világos színű csempe mindenhez megy, de ha ez egy kicsit különlegesebb, díszesebb az csak egy plusz. Ehhez azért sok színű bútordarab illeszthető. A nagyobb tér érdekében pedig úgy rendezzük be, hogy akkora bútordarabot választunk, amekkora pont befér a falmélyedésbe. Ilyet láthatunk a következő V. kerületi lakásban is.

eladó lakások

Legtöbbször nagyobb méretű csempéket választunk, hiszen azokat könnyebben elhelyezhetjük. Mutatunk olyan fürdőszobát, ahol a kisebbek is nagyon jól mutattak. Ez nagyszerű a józsefvárosi lakásban!

lakberendezés

De ha merészebb vizekre evezünk, akkor erősebb színeket is választhatunk, és ezeket kombinálhatjuk, mint ahogy ezen a pesterzsébeti lakás képén is láthatjuk.

XX. kerületi lakás

Na de mit szólnánk egy kis hupikékhez? Ebben a Corvin negyedben levő lakásban ezt bevállalták és nem mondhatjuk, hogy rosszul néz ki!

eladó ingatlanok

© 2021 (v2.202102)