Gyönyörű új lakások a belváros melletti diplomata-negyedben!

Egy biztos alapokon álló nyugdíjpénztár, a Pannónia épít különleges, 38 lakásos társasházat a VI. kerület igen elegáns környékén, a Benczúr utca 11. alatt. Hatalmas előny a biztonságos kivitelezés, illetve a jövő nyárra garantált befejezés, melynek révén még a kedvezményes áfa-val történő lakásvásárlás is mindenképpen megtörténik! A beruházó maga is az épület részeként kialakítandó székház-irodába költözik, ahol a lakások 60 százaléka már el is kelt.

Gőzerővel halad Budapest diplomata-negyedében a 38 lakást tartalmazó Benczúr11 projekt új lakásainak – és ezzel együtt egy irodai szárnynak – a kivitelezése. Ez az egyedi projekt azon kevés szerencsés beruházások közé tartozik, ahol a kivitelezéshez szükséges összeg már teljes egészében rendelkezésre áll és a lakások egy része bár eladásra került, a potenciális vevők még találhatnak megfelelőt a meglévő kínálatból.

Nem mellékes, hogy a beruházó a Pannónia Nyugdíjpénztár, amely itthon az ötödik legnagyobb vagyonnal rendelkező nyugdíjpénztár. Projektje pedig nem banki hitelből, hanem saját erőből kerül finanszírozásra. Azaz rendelkezésre áll a kivitelezési költség, sőt az építők kapacitásai is előre le vannak kötve. Ezek a fontos tényezők pedig garantálják a határidőre történő minőségi megvalósulást, amit mi sem bizonyít jobban, hogy maga a beruházó is az ingatlanban kialakítandó iroda szárnyba költözik! A komplexum Benczúr utcai patinás homlokzatú épületszárnya ad majd otthont a Pannónia Nyugdíjpénztár új székházának.

Az irodák mellett két különálló, a földszinten összekapcsolt épületben épülő, összesen 38 lakás keresi új lakóját. Pontosabban már csak 17, mivel a lakások 60 százaléka megtalálta boldog tulajdonosát. Igaz a még eladó lakások között szerencsére még minden lakástípusból akad legalább egy: a 34 négyzetméteres garzontól a 3-4 szobás, családosoknak is kedvező teret biztosító nagy lakásokon keresztül az elegáns penthouse otthonokig ma még változatos alaprajzi elrendezések közül választhat az érdeklődő.

A megújuló Városliget közelsége, a biztonságos és elegáns diplomata negyed garantálják a projekt hosszú távú értékállóságát, akár lakhatási, akár befektetési célú ingatlanvásárlást tervez valaki.

Az is lényeges árfelhajtó tényező lehet, hogy a közeljövőben nem várható a környékben hasonló volumenű, új lakóingatlan fejlesztés. Főként a műemléki környezet, a belvárosi zártsorú beépítés költséges és bonyolult kivitelezési adottságai miatt.

A projekt egyediségét mindemellett nem csak elhelyezkedése biztosítja, hanem a fejlesztés magas színvonala is. Csak néhány fontos részlet: a ház a legkorszerűbb mennyezeti-hűtés fűtést kapja, 24 órás recepció és 2 szint teremgarázs biztosítja majd a lakók kényelmét és nyugalmát. Továbbá az alumínium nyílászárók, beépített távirányítással működtethető redőnyök, a parkosított belső díszkert szintén a nívós kivitelezést igazolják.

És a lényeg: a beruházó fent említett anyagi biztonságának és a leszerződött kivitelezői alvállalkozóknak köszönhetően a projektben épülő lakások 2019 nyarán átadásra kerülnek, mely mindenképpen biztosítja az új lakások 2020 januárja előtt érvényes, kedvezőbb 5%-os áfa értékkel történő megvásárlását. Ne várjon sokáig új otthona megvásárlásával!

További információk:

www.benczur11.hu (X)


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

Akár három órát is spórolhatnak, akik ezzel a járattal utaznak - most heti kétszer több lesz rajta a hely.

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Virág Barnabás Washingtonból üzent haza.

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

A pénzelvonások és a nehézségek ellenére is kezelhető a helyzet.

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

© 2024 (v2.202102)