Gyönyörű új lakások a belváros melletti diplomata-negyedben!

Egy biztos alapokon álló nyugdíjpénztár, a Pannónia épít különleges, 38 lakásos társasházat a VI. kerület igen elegáns környékén, a Benczúr utca 11. alatt. Hatalmas előny a biztonságos kivitelezés, illetve a jövő nyárra garantált befejezés, melynek révén még a kedvezményes áfa-val történő lakásvásárlás is mindenképpen megtörténik! A beruházó maga is az épület részeként kialakítandó székház-irodába költözik, ahol a lakások 60 százaléka már el is kelt.

Gőzerővel halad Budapest diplomata-negyedében a 38 lakást tartalmazó Benczúr11 projekt új lakásainak – és ezzel együtt egy irodai szárnynak – a kivitelezése. Ez az egyedi projekt azon kevés szerencsés beruházások közé tartozik, ahol a kivitelezéshez szükséges összeg már teljes egészében rendelkezésre áll és a lakások egy része bár eladásra került, a potenciális vevők még találhatnak megfelelőt a meglévő kínálatból.

Nem mellékes, hogy a beruházó a Pannónia Nyugdíjpénztár, amely itthon az ötödik legnagyobb vagyonnal rendelkező nyugdíjpénztár. Projektje pedig nem banki hitelből, hanem saját erőből kerül finanszírozásra. Azaz rendelkezésre áll a kivitelezési költség, sőt az építők kapacitásai is előre le vannak kötve. Ezek a fontos tényezők pedig garantálják a határidőre történő minőségi megvalósulást, amit mi sem bizonyít jobban, hogy maga a beruházó is az ingatlanban kialakítandó iroda szárnyba költözik! A komplexum Benczúr utcai patinás homlokzatú épületszárnya ad majd otthont a Pannónia Nyugdíjpénztár új székházának.

Az irodák mellett két különálló, a földszinten összekapcsolt épületben épülő, összesen 38 lakás keresi új lakóját. Pontosabban már csak 17, mivel a lakások 60 százaléka megtalálta boldog tulajdonosát. Igaz a még eladó lakások között szerencsére még minden lakástípusból akad legalább egy: a 34 négyzetméteres garzontól a 3-4 szobás, családosoknak is kedvező teret biztosító nagy lakásokon keresztül az elegáns penthouse otthonokig ma még változatos alaprajzi elrendezések közül választhat az érdeklődő.

A megújuló Városliget közelsége, a biztonságos és elegáns diplomata negyed garantálják a projekt hosszú távú értékállóságát, akár lakhatási, akár befektetési célú ingatlanvásárlást tervez valaki.

Az is lényeges árfelhajtó tényező lehet, hogy a közeljövőben nem várható a környékben hasonló volumenű, új lakóingatlan fejlesztés. Főként a műemléki környezet, a belvárosi zártsorú beépítés költséges és bonyolult kivitelezési adottságai miatt.

A projekt egyediségét mindemellett nem csak elhelyezkedése biztosítja, hanem a fejlesztés magas színvonala is. Csak néhány fontos részlet: a ház a legkorszerűbb mennyezeti-hűtés fűtést kapja, 24 órás recepció és 2 szint teremgarázs biztosítja majd a lakók kényelmét és nyugalmát. Továbbá az alumínium nyílászárók, beépített távirányítással működtethető redőnyök, a parkosított belső díszkert szintén a nívós kivitelezést igazolják.

És a lényeg: a beruházó fent említett anyagi biztonságának és a leszerződött kivitelezői alvállalkozóknak köszönhetően a projektben épülő lakások 2019 nyarán átadásra kerülnek, mely mindenképpen biztosítja az új lakások 2020 januárja előtt érvényes, kedvezőbb 5%-os áfa értékkel történő megvásárlását. Ne várjon sokáig új otthona megvásárlásával!

További információk:

www.benczur11.hu (X)


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)