Moziszobás különlegesség, ahol kikapcsolódhat a család!

Az ingatlankínálatban alkalmanként találni különleges kialakítású, extrás házakat. Néha, amikor egy-egy hirdetés leírását olvassuk, vagy a képeket nézzük, leesik az állunk, hogy micsoda ötletekkel találkozhatunk. Budapesti házak között keresgélve, a XVII. kerületben egy igazán kivételes darabra találtunk. Kiváló befektetés lehet ez a luxus ingatlan.

A 360 nm alapterületű családi ház három szintes, és szinte minden ablakból nagyszerű kilátásban részesülhetünk.

eladó családi ház

A villa jellegű épületben emeleti galéria, 4 háló, egy dolgozószoba, 3 fürdő és egy étkezővel ellátott amerikai konyha található, utóbbiból közvetlen kijárat van a teraszra és az úszómedencéhez. Ide kapcsolódik egy erkély és két terasz is, ahonnan élvezhetjük a környéket. A tágas, márvány burkolatú és süllyesztett lépcsős nappali kivitelezése bámulatos, kandallóval és egy hatalmas akváriummal épített, látványos dizájn-bárral kápráztat el.

XVII. kerületi ház eladó ház

Az ingatlan 123,9 millió forintba kerül és nem hiába tartozik a luxus kategóriába, hiszen sok pihenésre és kikapcsolódásra alkalmas lehetőséget biztosít. Elsőként kiemelném az amerikai stílusú, egyedi gyártású mozi fotelekkel ellátott igazi filmszínházat, amelyhez egy mozitörténeti kiállításnak helyet adó folyóson juthatunk el. Ez a különleges és kifinomult mozi önmagában is nagy érték.

eladó ház

A pince szinten egy szórakozásra, összejövetelekre alkalmas billiárd szalon áll rendelkezésre.

családi házak Budapest

A barátokat exkluzív borospincében is fogadhatjuk, ahol színes üvegfalak, bórtárolók, bárpult és a hangulatvilágítás összhangja teremt mesés világot.

külső kerület

Pluszként, többek között, megemlítendő a klimatizálás, az infra szauna, a beépített díszkút, és a központi audio rendszer is. Ilyen helyen nem csodálkozunk azon, hogy az egész ház padlófűtése az alap extrák között van.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos látogatást készít elő Pekingben Szijjártó Péter?

Fontos látogatást készít elő Pekingben Szijjártó Péter?

Vang Ji kínai külügyminiszterrel tárgyalt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Pekingben.

Megvan a győztes az izgalmas diákversenyen: Budakeszire került a trófea!

Megvan a győztes az izgalmas diákversenyen: Budakeszire került a trófea!

Izgalmas és magas színvonalú döntő után a budakeszi Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium csapata nyerte a Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! 2024 tavaszi pénzügyi vetélkedőt.

Tovább nőttek a kisvárdai csodakomplexum költségei

Tovább nőttek a kisvárdai csodakomplexum költségei

Úgy tűnik, a Kisvárdán épülő lórehabilitációs központ immár 2,3 milliárd forintba fog kerülni az adófizetőknek.

Már Marokkóval is versenyzünk,  egyébként nincs meglepetés – hangzott el a Német-Magyar Kamara sajtótájékoztatóján

Már Marokkóval is versenyzünk, egyébként nincs meglepetés – hangzott el a Német-Magyar Kamara sajtótájékoztatóján

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara idei felmérése szerint a tagvállalatok általában a tavalyihoz hasonlóan látják a helyzetet, de a részletekben számos újdonság van.

© 2024 (v2.202102)