Duna-menti oázis két generációnak

Az emelkedő lakásárak mellett egyre többen választják azt a lehetőséget, hogy a szülőkkel együtt, mégis külön egy kétgenerációs családi házba költözzenek össze. Ennek számtalan előnye és hátránya is lehet, és bizony nem könnyű megtalálni az ideális ingatlant. Mi találtunk két olyat, ami ilyen lehet.

Sok olyan házat hirdetnek kétgenerációsként, amelyben a szobák száma ugyan adott ahhoz, hogy két generáció együtt éljen, esetleg még két fürdőszoba is van, de a konyha vagy legalábbis a bejárat közös. Lényegesen kevesebb az olyan hirdetés, ahol a házon belül két teljesen különálló lakrészt találunk, még ritkább, hogy egy telken két különálló családi ház várja az összeköltözésre váró nagy családot.

Dunaalmáson most egy ilyen ingatlan került eladósorba, csendes környezetben, hatalmas kerttel és plusz ráadásként dunai panorámával. Itt garantált a nyugalom a nagyszülők számára, a gyerekeknek pedig a kert kínál végtelen lehetőséget a játékra.

Tata városa mindössze 9 km-re található, Komárom 16 km-re, és a sok munkalehetőséget kínáló Tatabánya is csak 30 percnyi autózásra, 17 km-re. Így tökéletes lehetőség azoknak, akik Tatabányáról vagy Komáromból költöznének egy sokkal csendesebb, nyugodtabb településre.

A 2550 nm-es telek ideális azoknak, akik nagy kertet szeretnének, mégsem szeretnék az elejéről kezdeni a parkosítást. Itt már nem kell arra várni, hogy a fák megnőjenek, az emeleti szobák ablakaiból a fenyők ágaira és a Dunára nyílik a kilátás. De találunk gyümölcsfákat, tujákat, szépen nyírt sövényt, bokrokat, illatos rózsákat is, és a telek egyharmada még mindig beépíthető, ha a család háromgenerációsra bővülne.

A két ház vöröskő alapra épült, a téglaház alapterülete 42 nm, alsó szintjén nappali, konyha, fürdőszoba, 42 nm-es tetőterében 1 + 2 fél szoba található. A gyári rönk-faház alapterülete 45 nm, alsó szintjén nappali, étkező, konyha fürdőszoba, 26 nm-es tetőterében 1 + 1 fél szoba várja új lakóit.

Az épületek kívülről kifogástalan állapotban vannak, közművesítettek, belső terük igényel csak esztétikai felújítást. Az ingatlan belterületen van, ennek ellenére kétgenerációs üdülőnek is kiváló, ha valaki ilyen céllal keres eladó ingatlant.

A két épület alagsorában garázs, borozó és borospince is helyet kapott, a kertben kerti sütögető és kiülő biztosít lehetőséget arra, hogy jó időben a nagy család egy kis sütés-főzésre összeüljön.

A cikk megjelenését az Otthontérképen megjelent hirdetés feladója támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

És egyre rövidebb időt lennének képesek átvészelni, ha elvesztenék állásukat- derül ki a BNP Paribas Cardif Biztosító és a Medián legfrissebb, első negyedéves közös kutatásából.

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Nagy riadalmat okoztak a 2022-ben elszálló nemzetközi gáz- és áramárak Magyarországon, de a népszámlálási adatok szerint a háztartások harmadában fával fűtenek.

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A kormányzati portálra felkerültek a mohácsi Duna-híd megépítésére tett árajánlatok, és a Szijjártó Pétert megjachtoztató üzletember vállalkozása adta a legolcsóbbat.

Magyar Péter pártja a főváros vezetésébe tart, de kivel és hogyan?

Magyar Péter pártja a főváros vezetésébe tart, de kivel és hogyan?

Három kerületben is indulhat a Tisza Párt, és a fővárosi közgyűlésbe is szeretne képviselőt küldeni

© 2024 (v2.202102)