Lakberendezési ötlet a tökéletes kinézetért!

Mit tegyünk, hogy a nappali és a hálószoba úgy nézzen ki, mintha egy lakberendezési magazinban lennének? Már volt hasonló cikk, de akkor a családi házak kerültek fókuszba. Úgy gondoltuk, hogy körülnézünk az Otthontérkép eladó lakásainak kínálatában és kiválasztunk 3 olyan ingatlant, amik tökéletesen néznek ki, mintha minden lakberendezési elem az adott helyre lett volna tervezve. Jöjjön néhány lakberendezési ötlet!

Ez a IX. kerületi lakás szenzációsan mutat! A nappaliban a világos színeket szépen kiemeli a kék színű sötétítő, a falikép, a szőnyeg és a hasonló árnyalatú párnák is. A kék szín mostanában trendi, így ez megfelelő választásnak bizonyul. A növények mindig olyan elemek, amik mindenképp hangsúlyossá teszik a tereket. Használjuk bátran!

nappali berendezés

A hálószobában is hasonló irányt alkalmaztak, itt visszafogottabb színeket használtak, de ezeket is trükkösen hangsúlyozták, a különböző színekkel és a bútordarabok stílusával egyeztették. Ahogy a lakás többi részében, ebben a helyiségben is figyeltek a mennyezet kivételes kialakítására.

nappali berendezés

Az V. kerületi otthonban a kék szín továbbra is hangulatteremtő tényezőként hat. Általában a mennyezeten egy csillárt találunk, de ezek a falból lelógó fényforrások kivételessé teszik a szobát. Az ebédlő helyszíne egy térben van a nappalival, de a virágos tapétával mégis külön hangsúlyt kap.

eladó ingatlanok

A hálószobában az ágy fölötti részt mindig próbáljuk érdekesebbé tenni, sokszor segít egy dísz, vagy egy kép, itt ezt a mintás megoldást alkalmazták. Sokszor jó ha szimmetriát is teremtünk az ágy körül, a kis éjjeli szekrényekkel és ezen található tárgyakkal.

V. kerületi lakás

Szeged ingatlanpiacából is kiemeltünk egy gyöngyszemet. A lakás kitűnő ötletektől hemzseg, többek között kiemelhetjük a mennyezeti villanyok elhelyezését, amik háromszög alakú faltömbökből világítanak.

eladó lakások Szegeden

A hálószobában az ágy mögötti falat az egyszínű módszerrel emelték ki. Legtöbbször jó ha nem hagyjuk üresen a falakat, ezért is kedvezők a képen látható elemek.

szegedi lakások

 


© 2021 (v2.202102)