Lakberendezési ötlet a tökéletes kinézetért!

Mit tegyünk, hogy a nappali és a hálószoba úgy nézzen ki, mintha egy lakberendezési magazinban lennének? Már volt hasonló cikk, de akkor a családi házak kerültek fókuszba. Úgy gondoltuk, hogy körülnézünk az Otthontérkép eladó lakásainak kínálatában és kiválasztunk 3 olyan ingatlant, amik tökéletesen néznek ki, mintha minden lakberendezési elem az adott helyre lett volna tervezve. Jöjjön néhány lakberendezési ötlet!

Ez a IX. kerületi lakás szenzációsan mutat! A nappaliban a világos színeket szépen kiemeli a kék színű sötétítő, a falikép, a szőnyeg és a hasonló árnyalatú párnák is. A kék szín mostanában trendi, így ez megfelelő választásnak bizonyul. A növények mindig olyan elemek, amik mindenképp hangsúlyossá teszik a tereket. Használjuk bátran!

nappali berendezés

A hálószobában is hasonló irányt alkalmaztak, itt visszafogottabb színeket használtak, de ezeket is trükkösen hangsúlyozták, a különböző színekkel és a bútordarabok stílusával egyeztették. Ahogy a lakás többi részében, ebben a helyiségben is figyeltek a mennyezet kivételes kialakítására.

nappali berendezés

Az V. kerületi otthonban a kék szín továbbra is hangulatteremtő tényezőként hat. Általában a mennyezeten egy csillárt találunk, de ezek a falból lelógó fényforrások kivételessé teszik a szobát. Az ebédlő helyszíne egy térben van a nappalival, de a virágos tapétával mégis külön hangsúlyt kap.

eladó ingatlanok

A hálószobában az ágy fölötti részt mindig próbáljuk érdekesebbé tenni, sokszor segít egy dísz, vagy egy kép, itt ezt a mintás megoldást alkalmazták. Sokszor jó ha szimmetriát is teremtünk az ágy körül, a kis éjjeli szekrényekkel és ezen található tárgyakkal.

V. kerületi lakás

Szeged ingatlanpiacából is kiemeltünk egy gyöngyszemet. A lakás kitűnő ötletektől hemzseg, többek között kiemelhetjük a mennyezeti villanyok elhelyezését, amik háromszög alakú faltömbökből világítanak.

eladó lakások Szegeden

A hálószobában az ágy mögötti falat az egyszínű módszerrel emelték ki. Legtöbbször jó ha nem hagyjuk üresen a falakat, ezért is kedvezők a képen látható elemek.

szegedi lakások

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meglepődik, ha megtudja, hol éri meg leginkább egy lakást felújítani

Meglepődik, ha megtudja, hol éri meg leginkább egy lakást felújítani

Az ingatlan.com és a money.hu közös elemzése.

Papíron gazdagabbak lettünk, de Ön is így érzi?

Papíron gazdagabbak lettünk, de Ön is így érzi?

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) reálkereset 9,9 százalékkal nőtt a fogyasztói árak előző év azonos időszakához mért, 3,7 százalékos növekedése mellett. 

Orbán Viktor az éjjel hozzányúlt a rezsipénzünkhöz

Orbán Viktor az éjjel hozzányúlt a rezsipénzünkhöz

A miniszterelnök Lantos Csaba energiaügyi miniszterrel befizetteti a gáz- és villanyszámlát.

Lázár János tett róla, hogy titokban maradjanak a NER építkezéseinek részletei

Lázár János tett róla, hogy titokban maradjanak a NER építkezéseinek részletei

Eltüntethető lesz az eddigi kötelező tájékoztatási felület az építési hatóságnál.

© 2024 (v2.202102)