Új helyszínen, milliós nyereményekkel vár a LAKÁS 2018 ORSZÁGOS KIÁLLÍTÁS októberben

Új helyszínen, a Hungexpón szervezi meg a Portfolio Csoport az őszi LAKÁS 2018 ORSZÁGOS KIÁLLÍTÁST. Bővül a kínálat: már nem csak Budapest és az agglomeráció ingatlanjaiból választhatnak látogatóink, hanem az ország más régióiból is vannak jelen projektek. Október 12-14 között a látogatók számos olyan ingatlant találhatnak, amit még az alacsonyabb áfatartalommal lehet megvásárolni.

A Portfolio Csoport az őszi LAKÁS 2018 ORSZÁGOS KIÁLLÍTÁST úgy szervezte, hogy sok olyan ingatlant találjanak az érdeklődők, amit még az alacsonyabb áfatartalommal lehet megvásárolni. A választék bőséges, bár rohamosan fogy – a kiállításon azonban a legfontosabb fejlesztők vannak jelen, akik igyekeznek garantálni a legkésőbb 2019 év végi átadást.

Bár a kormány lépésének hatásait még nem lehet teljesen felmérni, az biztosnak tűnik, hogy a közel 21%-os drágulás komoly hatást fog gyakorolni a 2020 januárja után kifizetett új lakások részleteire. A vásárlóknak tehát alaposan át kell gondolni a döntéseiket, hiszen nagyon nem mindegy, hogy 5%-os vagy 27%-os áfával vesznek meg egy új ingatlant. Egy 50 milliós lakás áfája az eddigi 2,5 millió forint helyett 13,5 millió forintra emelkedik vissza: ez igencsak komoly különbség.

Nem véletlen, hogy a LAKÁS 2018-ra a legnagyobb fejlesztők legújabb projektjeiket hozták el: 2019-es átadással számol például a Cordia a Young City első két ütemével és a Sasad Resort Hill-lel és Sun-nal, a Metrodom a Metrodom Parkkal és Panorámával, vagy az OTP Csoport a Tetris Házzal és a Somfa ligettel. De olyan fejlesztők, mint a Biggeorge Property, az ARB Invest, a Property Market, vagy a SISKIN is jelen vannak olyan projektekkel, amiket jövőre át fognak adni.

Mint ahogy az sem véletlen, hogy egy új helyszínen, a Hungexpón szervezte meg a Portfolio Csoport őszi LAKÁS 2018-at. Bővül a kínálat: már nem csak Budapest és az agglomeráció ingatlanjaiból választhatnak a látogatók, hanem az ország más régióiból is vannak jelen projektek.

Azon látogatók között, akik a kiállítás ideje alatt, a helyszínen a játékban részt vevő ingatlanértékesítő kiállítók egyikénél új építésű lakás vételére regisztrálnak és november 15-ig előszerződést vagy szerződést kötnek és befizetik az előleget, a szervezők kisorsolnak egy 1 millió forint értékű bankkártyát.

Nyerj új lakásodhoz 1 000 000 forintot bankkártyán! További feltételek a lakas2018.hu-n >> https://goo.gl/PWhKPR

LAKÁS 2018 ORSZÁGOS KIÁLLÍTÁS
Hungexpo F Pavilon, Budapest
Október 12-14.
A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Bővebben >> https://goo.gl/PWhKPR


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Majdnem 6 milliós megtakarítással szemben áll a 4,7 milliós tartozás.

© 2024 (v2.202102)