Fedezzük fel a Vecsési járás ingatlankínálatát!

Egy újabb Pest megyei járásban néztünk körül, amihez 3 város és egy község tartozik.  A Vecsési járás Magyarország egyik legfejlettebbje, mi most az ebbe tartozó területeken néztük meg az ingatlankínálatot és hoztunk mindegyikből egy példát. Jöjjenek az agglomerációs házak!

Kezdjük is a járás székhelyével, Vecséssel. A családi házak kínálatából kiválasztottuk ezt a 4+3 szobás gyönyörűen parkosított otthont. Ehhez tartozik egy nyári lak, medence, fedett teraszok, 4 kocsibeálló is. Csendes, kertvárosias környezet veszi körül, de attól még könnyen megközelíthető és lehetőségekkel teli. Belső tereit illetően elmondható, hogy világosak, rendezettek és helytakarékosak.

eladó házak Vecsés

A fejlődő Üllőn egy szépen felújított 5 szobás modern ingatlan is eladó. Az otthon 2017-ben teljes körű felújításon esett át, ez a külső és belső terekben is meglátszik. A nagy telek lehetőséget adhat különféle kialakításokra, események megszervezésére. Nagyon hangulatos lehet!

eladó házak Üllő

Jó adottságokkal rendelkező , 6 szobás otthon is várja az új lakókat Maglódon. Jó helyen van, hiszen a város központjában található, de attól még lehetőség van arra is, hogy a gyümölcsfákat, virágokat tovább rendezzük, ápoljuk. Az ingatlan felújított és hozzáépítéssel bővítették a lakóteret is.

felújított családi házak Ecser községben ezt a szépen kialakított 5 szobás ház kínálják. A Kálvária dombon található családi ház 2009-ben épült egy csendes környezetben van. Udvarán tároló, kerti sütögető helyiség is van. Az újszerű állapotban levő ház belső terei kiválóak és hangulatosak, amit még tetőz a kandalló is.

újszerű házak


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Mutatjuk a főbb hétfői történéseket.

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Világszerte egyre több vállalalat vezeti be kísérleti jelleggel a négynapos munkahetet. A tapasztalatok egyelőre igen vegyesek.

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Már-már kezdtük azt hinni, hogy minden rendben lesz a forinttal, az euróval szembeni 400-as szint például tisztességes távolságba került, ám hétfőn ismét jött a feketeleves.

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Az országos rendőrfőkapitány belső vizsgálatot rendelt el a sajtóban megjelent állítások, valamint „Magyar Péter nyilatkozata, bejegyzése és vélelmei” miatt.

© 2024 (v2.202102)