30 milliós szegedi csodalakások

A Holt-Marosig érő telken fekvő, kertkapcsolatos nappalival megáldott lakást, de 110 négyzetméteres, belső kétszintest is találtunk a 20 és 35 millió forint között kínált szegedi ingatlanok között. Befektetőként is érdemes gondolkodni az egyetemvárosban. 

Közel 600 darab hirdetést találtunk az Otthontérképen a 20 és 35 millió forint közötti árkategóriában Szegeden. Kizárólag a lakásokra keresünk rá – kiindulva abból, hogy a csongrádi megyeszékhely jelentős egyetemváros, úgyhogy a jelenlegi és leendő diákok szüleinek, albérleti célú befektetőknek is megéri errefelé nézelődni. No meg persze bárkinek, aki nem tud/akar ennél többet költeni egy családi házra. Amivel egy lakáshoz képest ráadásul rengeteg plusz teendő is jár a fűnyírástól a permetezésen át a hólapátolásig. 

De nézzük a figyelemre méltó lakásokat!

Ez a 90 négyzetméteres, 3 szobás, újszerű állapotú lakás a belvárosban, a zsinagóga szomszédságában található. Irányára 35,9 millió forint. 

Kattints a képre még több fotóért!

Udvari megközelítésű, belső kétszintes kialakítású, teraszos (fedett, 16 négyzetméteres!), rengeteg egyedi beépített bútorral felszerelt. Klíma, 2 fürdőszoba, olasz konyhabútor, beépített konyhagépek. Csodás ajánlat.

33,9 millió forintért kínálják ezt a központhoz közeli, mégis csendes utcában fekvő, 3. emeleti, szintén belső kétszintes, 110 négyzetméteres, amerikai konyhás lakást.

Kattints a képre még több fotóért!

Nyitott galériás nappali, világos tetőtéri helyiségek, a belső nagy udvarra néző erkély, két klíma, duplakomfort.

Mindez kiváló közlekedéssel megáldott környéken (busz, villamos).

Csaknem 30 millióért eladó ez a következő, felújított lakás. A 85 négyzetméteren három szoba fér el, szép nagy a belmagasság, megvannak az eredeti nyílászárók is.

Még több infóért kattints a képre!

Modern hangulatú, élénk színeket is felvonultató otthon is kínálja magát az egyik helyi lakóparkban. Hét éve teljes felújításon esett át az ingatlan. A közelben bölcsőde, óvodák, iskolák, gyermekorvosi rendelő, gyógyszertár, élelmiszerüzletek, az épülettel szemben pékség és zöldség-gyümölcs üzlet található.

Még több infóért kattints a képre!

Aki ikerházban szeretne otthonra találni, szintén talál több érdekes megoldásút, íme az egyikAz ingatlan belső kétszintes, 79 nm-s 1+3 szobás, tartozik hozzá egy 10-nm-s fedett terasz, és az udvarban egy 17-nm garázs. Jó választás annak, aki kis kertet is szeretne magának.

Még több infóért kattints a képre!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Nőtt a drága kabriók iránti kereslet. A tavalyhoz képest fiatalabb és drágább modelleket keresnek a portálon.

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

És egyre rövidebb időt lennének képesek átvészelni, ha elvesztenék állásukat- derül ki a BNP Paribas Cardif Biztosító és a Medián legfrissebb, első negyedéves közös kutatásából.

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Nagy riadalmat okoztak a 2022-ben elszálló nemzetközi gáz- és áramárak Magyarországon, de a népszámlálási adatok szerint a háztartások harmadában fával fűtenek.

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A kormányzati portálra felkerültek a mohácsi Duna-híd megépítésére tett árajánlatok, és a Szijjártó Pétert megjachtoztató üzletember vállalkozása adta a legolcsóbbat.

© 2024 (v2.202102)