Luxus a Városliget környékén

Nem mindenkinek szimpatikus az új múzeumi negyed koncepciója, de az bizonyos, hogy még jobban felértékeli az amúgy sem olcsó környéket. Nézzük mi, mennyibe kerül a Városliget közelében a lakáspiacon.

A Városliget mindig is különleges miliőt árasztott. Most pedig még jobban átalakul, a modern múzeumoknak köszönhetően, és ez még inkább felértékeli a környéket. Erre ugyan várni kell egy ideig, ugyanakkor az árak már most olyan csillagászati magasságokban vannak, hogy nagy kérdés, lehet-e még innen feljebb menni a lakások terén. Az is igaz persze, hogy a zuglói villanegyed és a VI-VII. Kerületi részek más-más jellegűek, ám ez azért az árakban is meglátszik.

Nézzük, milyen ingatlanokat talál az, aki a Városliget környékén keresgél ingatlant, főként elegánsabb, nagyobb értékű lakást.

Kis híján 70 millióért kínálják ezt az impozáns lakást, amely örökpanorámás a Szépművészeti Múzeumra és a Hősök terére. A lakás egy, az Andrássy úton található villa épületben van és néhány éve teljes körűen felújították. A megújuló Városliget éppen szemben helyezkedik el a házzal. A lakás 53 nm-es, de 7 nm+11 nm-es terasszal is rendelkezik.

Erzsébetváros szívében, szintén pár percre a Városligettől két szobás, felújított lakást kínálnak 39,9 millióért. Az ingatlan szép állapotú körfolyosós házban található, a második emeleten és erkélye is van. A szobák külön nyílnak, s mivel a lakás a körfolyosó végén helyezkedik el, így nem járnak el a lakók az ablakunk előtt.

Szintén 39,9 millió kerüli a következő négy lakásos polgári villaépületben lévő egyik tágas lakás Herminamezőn. Az ár részét képezik a beépített, stílusos fa szekrények, illetve a konyhai gépek. Jó elosztású, pár éve teljes körű felújításon esett át. Az ingatlan 78 nm-es, 2+2 fél szobás, tehát a négyzetméter ára elég jónak tűnik, ha csak nem egy nagyon forgalmas útra néznek a nagyobb szobák.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingatlant értékesített? Ne feledkezzen meg az adójáról!

Ingatlant értékesített? Ne feledkezzen meg az adójáról!

A NAV keményen büntetheti a feledékenységet.

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Reagált a bántalmazási vádakra, holnap reggel 10-kor pedig a főügyészségre megy.

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

A Mol leányvállalata közölte az összefonódást a Gazdasági Versenyhivatallal.

© 2024 (v2.202102)