Ilyenek ma a trendi éjjeliszekrények

A hálószobában nagyon fontos, hogy olyan színeket és bútordarabokat használjunk, amelyek nem csak feldobják a helyiséget, hanem jól kihasználhatók is. Engem nagyon idegesítene, ha nem lenne az ágy mellett egy kis asztal, szekrény, vagy egy polc, amire le tudnám tenni a telefont, a vizet, könyvet vagy a lámpát. Most ennek jártunk utána, hogy milyen éjjeliszekrények, vagy egyéb darabok trendik mostanában.

Itt is van egy stílusos díszítőelemekkel ellátott 2 szobás lakás, hálószobája egyszerűen tökéletes. Színe, ötletes bútordarabjai mind irigylésre méltók.

felújított lakások

Egy kissé hagyományosabb kialakítást láthatunk ebben a szegedi lakásban, az ágy mindkét felén van egy kis szekrény, ahova elhelyezhetjük a különböző tárgyakat.

lakberendezés

Ebben a terézvárosi otthonban egy fém kis asztalt láthatunk, ami színében és stílusában is nagyon passzol a szobához. A falból lelógó fényforrások kitűnő elképzelésnek tűnnek.

lakberendezés

De lehet a szekrény és a szék kombinációját is választani. Ebben a XI. kerületi ingatlanban két kis fiókos, lábas darabot helyeztek az ágy mellé, ami azért is jó, mert ha éppen van olyan tárgyunk amit nem szeretnénk szem előtt tartani, akkor a kis fiók jó megoldás lehet.

eladó lakások Budapest

A háromlábú asztal is jól mutat! A XIV. kerületben levő különleges dizájnelemekkel ellátott otthon hálószobájában a két asztalkára helyezett lámpák és díszek egy kis szimmetriát adnak.

modern lakások

 

 


© 2021 (v150.202005)