Óriási lakásokat találtunk kifejezetten baráti áron

Ahogyan ez mindig is lenni szokott az óriás méretű lakások fajlagos négyzetméter ára kifejezetten kedvező, nincs ez másképp most sem, amikor az otthonok árai sosem látott mértékben elszálltak. Már annak is örülni kell, ha egy 100 nm feletti lakás ára becsúszik a 70 millió forint alá.

Éppen ez történt ezzel a Tavaszmező utcában a legendásan rossz hírű Baross utca rosszabbik szakaszához közel, ugyanakkor egy gyönyörű adottságokkal rendelkező lakással. A mellékutca már díszburkolatos, a lakás pedig igazi nagypolgári stílusjegyeket visel magán, a Tavaszmező utcára néző ablakai révén kimondottan világos is.
A belváros széle sétatávolságra van, így ha a környék az eddig látott ütemben tisztul, akkor jó vásárt csinálhatunk, hiszen 480 ezer forintos négyzetméterárról beszélhetünk, miközben a lakás nem csak szép, de ízlésesen felújítottnak számít, ha nem is mindenhol hibátlanok a burkolatok.

Érdekes, hogy ennél az árnál nem sokkal drágábban a kifejezetten elegánsnak számító XIII. kerületi, Visegrádi utcában is kapunk hasonló méretű lakást, még hozzá „mindössze” 15 millió forinttal drágábban.
Igaz, érdemes hozzávennünk azt is, hogy ez egy részben felújítandó ingatlan, ami ekkora méretnél újabb 10-15 millió forintot jelent alaphangon. A lakás ára 74,9 millió forint.

Hogy a város több részét bejárjuk nézzünk egy rózsadombi óriás lakást is, ami négyzetméterre megegyezik az előző, Visegrádi utcai otthonnal, ám az ára 124 millió forint. A Mechwart ligetnél minőségi anyagokkal igényesen felújított, világos, utcai nézetű, magas emeleti, erkélyes nagy lakás egyben jó elosztással is rendelkezik. A nappalija hatalmas, egyetlen igazi hátránya az, hogy a forgalmas Margit körútra néz a nappali és az egyik nagy szoba ablaka, az étkező konyha pedig körfolyosói nézetű. Ugyanakkor irodának, rendelőnek, cégközpontnak kitűnő választás lehet.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Mutatjuk a főbb hétfői történéseket.

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Világszerte egyre több vállalalat vezeti be kísérleti jelleggel a négynapos munkahetet. A tapasztalatok egyelőre igen vegyesek.

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Már-már kezdtük azt hinni, hogy minden rendben lesz a forinttal, az euróval szembeni 400-as szint például tisztességes távolságba került, ám hétfőn ismét jött a feketeleves.

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Az országos rendőrfőkapitány belső vizsgálatot rendelt el a sajtóban megjelent állítások, valamint „Magyar Péter nyilatkozata, bejegyzése és vélelmei” miatt.

© 2024 (v2.202102)