A dísznövény feldobhatja az otthonunk hangulatát!

Feldobnád az otthonod atmoszféráját? Nem csak színekkel, díszekkel lehet, hanem dísznövényekkel is.

Mindennek megvan a helye, és fontos, hogy hova helyezzük el az adott növényt. Ez már önmagában is problémás, mivel vannak olyan növények, amelyek inkább a fényt szeretik, vagy több öntözést igényelnek és így tovább. A lakhatás szempontjából is meggondolandó ezek elhelyezése, meg kell teremteni nekik a megfelelő helyet, hogy ne legyenek útban, könnyű legyen ezek öntözése és jól is nézzenek ki.

Körülnéztünk a piacon és találtunk olyan családi házakat, amelyekben a növényzet nagyon stílusosan van elhelyezve, ezért különleges a hangulat. Extrémebb és visszafogottabb növény dekorációt is kialakíthatunk az otthonunkban!

Mesztegnyőn kiváló kinézetű, 3+1 szobás házra bukkantunk, ahol a tágas tereknek köszönhetően be tudtak csempészni egy növény sarkot, ami az emeletig is felfut. A kis zöld helyiség árnyékában még meg is pihenhetünk, egészen felüdítő lehet!

eladó házak

Ha körülnézünk ebben a debreceni családi házban, akkor egy visszafogottabb növényekkel teli részt láthatunk. A három szintes, felújított ház egy gyönyörűen parkosított telken helyezkedik el, ahol sok különleges fa is található.

házak Debrecenben

Budapesttől 27 km-re Gödön egy igazán egyedi hangulatú ingatlant kínálnak. A 8 szobás otthon akár három generáció együttélésére is alkalmas lehet! Ha végig nézzük a képeket láthatjuk, hogy lakberendezéskor  és díszítéskor a kedvelt alapanyag a fa és a növényzet volt. Egészen érdekes megoldásokra figyelhetünk fel!

berendezés

Az alábbi kecskeméti házban az udvarra tervezték a zöld növényekkel körülvett pihenőhelyet! A hatalmas átriumos télikert csodásan mutat! A 2014-ben felújított ingatlan belső terei is hasonlóan kellemes hangulatot árasztanak.

növényes kert

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)