Ezért szeretjük a tetőteres otthonokat!

A tetőtérrel kapcsolatban a legtöbb embernek ellenérzései vannak. Tény, hogy számos, elsőre kedvezőtlennek tűnő tulajdonságai lehetnek egy tetőtérnek, ezek azonban könnyedén pozitívumokká fordíthatók. Nézzük őket sorra!

A terek

Hirdetés

A tetőteres otthonok éppen azért szerethetőek, mert kialakításukból adódóan különleges tereket lehet kialakítani. A ferde tető, a gerendák elképesztően sok lehetőséget rejtenek magukban, csak rajtad áll, hogy kihasználod-e ezeket!

Izgalmas terek találhatók például ebben az egri eladó otthonban is!

 

A hőmérséklet

Sokan a nyári időszak miatt tartanak a tetőteres otthonoktól, hiszen még él bennünk a “tetőtér=forróság” képlet. Ezt azonban egy klímával könnyedén lehet orvosolni, nem beszélve arról, hogy a tetőteres lakásokat a legtöbb esetben alulról fűtik a szomszédok, ami télen elég jól jöhet.

Szuper belső kétszintes, tetőteres lakás Debrecenben!

Az emelet

A tetőterekkel gyakran találkozhatunk belső kétszintes otthonokban. Ezekben az esetekben kicsit sem kell tartani az emelettől, hiszen így, ha a tetőtérbe teszed egy klímával a hálót, akkor tökéletesen különválaszthatod a hálóteret és a nappalit-konyhát. Ez nagyon praktikus a legtöbb helyzetben!

Hangulatos tetőteres hálószoba egy újpesti eladó lakásban!


© 2020 (v150.202005)