Újjávarázsolt lakások a IX. kerületből!

Sokszor olyan lakásokat keresünk, amik felújítottak vagy újszerű állapotban vannak, mivel később nem szeretnénk a lakások “pofozgatásával” foglalkozni. Természetesen a kinézet mellett az elhelyezkedés is fontos tényező! Most a IX. kerületet vettük górcső alá, itt kutattunk  olyan otthonok után, amik egy kis “varázsláson” estek át.  A szerencsés kiválasztottak 3 szobásak és 35 millió feletti árat kér értük a hirdető.

Kezdjük is egy kivételes Liliom utcai otthonnal, ami egy szépen karbantartott, liftes házban van. Bár magasföldszinti lakás, az utcáról nem lehet belátni, és biztonságos is. A képeket nézegetve megfigyelhetjük, hogy az ingatlan a közelmúltban minőségi felújításon esett át. A környék bevásárlási és szórakozási szempontból kitűnő, a közlekedés is, hiszen a Boráros tér közelsége még éjszaka is biztosítja a könnyű hazajutást.

Íme a hálószoba, amit letisztult elegancia jellemez, pont mint a lakás többi részét.

újszerű lakás

Ami a konyhát illeti, ott is modern, helytakarékos megoldásokat találunk.

Ix. kerületi lakások

Ferencváros rehabilitációs területén, a Viola utcában egy belső kétszintes, 3 szobás lakás keresi új lakóit. Az ingatlan hangulatát a színes falak adják és az ezeket kontrasztba helyező bútordarabok. A lakás közelében már a nyüzsgő belvárossal találkozhatunk, pár perc sétára van a Duna és a Ferenc tér is. A SOTE, a Corvinus, a BME és az ELTE 15 percen belül elérhető!

3 szobás lakás

A sort egy 2 éve teljes körűen felújított 71 nm-es lakással zárjuk, amelyhez egy 21 nm-es terasz is tartozik, ahol örök panorámás kilátás vár. Az ingatlan felső szintjén 2 háló, meg egy fürdő van, alul pedig egy nappali és egy konyha-étkező. A modern bútordarabokkal ellátott és gépesített lakás teljes felszereltségével megvásárolható!

eladó lakások

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)