Rengeteg új és használt lakás lehet jó befektetésnek a VIII. kerületben

A VIII. kerület lassan-lassan, “leveti” magáról azon negatív jelzőket, amikkel az utóbbi években jellemezték. Elhelyezkedésének köszönhetően hamar eljuthatunk onnan a város különböző pontjaira, könnyen megközelíthetjük a híres egyetemeket, intézményeket. Az ingatlankínálatát nézegetve sok olyan lakást találtunk, amik befektetési szempontból megfelelőek lehetnek. Körülnéztünk az új társasházak között, de a használt lakások piacát is fókusz alá vettük.

Biztos sokan felfigyeltek az újabb és újabb építkezési munkálatokra a VIII. kerület különböző részein. Az új társasházak közül kiválasztottuk a nagyon jó helyen található Práter Park 2 nevűt. A lakások kialakításakor a második ütemben is fontos szempont, hogy a diákok és a fiatalok igényeihez társítják ezt. A környező egyetemek és irodák rengeteg saját lakást keresőt vonzanak oda. Az épület földszint+ 8 lakószintből áll, összesen 56 darab lakást foglal magába. A lakások 36-55 négyzetméteresek, bennük élhető térként megemlíthető az erkély, nappali és hálószoba. A társasház tervezett átadási ideje 2019. december.

új építésű lakások

Ha az eladó lakások piacát térképezzük fel, akkor azt látjuk, hogy nagyon sokféle elhelyezkedés, stílus, méret és árkategória között válogathatunk. Összehasonlításképpen kiszemeltünk egy olcsóbb és egy drágább darabot.

Hoztunk egy közel 23 millió forintba kerülő, másfél szobás felújított lakást. A III. emeleti otthon jó állapotban van, napfényes és csendes. A társasház kedvező feltételeket nyújt, biztonságos, rendezett és jó a lakóközösség is. Fenntartása is kedvező, a közös költség összege a ház felújítási alapját is tartalmazza. A mindennapokhoz szükséges igényeket könnyen kielégíthetjük, közelben vannak a boltok és az egyetemek is.

budapesti lakások

A drágább kategóriából is hoztunk egy otthont, amibe akár azonnal beköltözhetünk! Méretben nagyobb, mint az előbbi, de ugyanúgy fiatalos hangulatú és felújításon is átesett. A Corvin-negyedben találhatró 100 nm-es lakás két erkélyes és ízlésesen berendezett, a bútorok beletartoznak a vételárba is. Befektetési lehetőségként nagyszerű ötlet, ha egy baráti közösségnek szeretnénk kiadni, akkor tökéletes lehet, de még két lakássá is átalakítható.

VIII. kerületi lakások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Orbán Viktor reménykedik:  "Alexandra jól halad, néztem a számokat"

Orbán Viktor reménykedik: "Alexandra jól halad, néztem a számokat"

A fővárosban folytatódott a Fidesz-elnök, kormányfő kampánykörútja.

Komoly bevásárlással született meg Magyarország legnagyobb irodaportfóliója

Komoly bevásárlással született meg Magyarország legnagyobb irodaportfóliója

Az elmúlt évek legfontosabb ingatlanpiaci eseményei között említhetjük a CPI Hungary vállalatfelvásárlásait.

Esze ágában sincs kivonulnia a Sparnak

Esze ágában sincs kivonulnia a Sparnak

Tavaly a 2022-höz hasonló mértékű veszteség jött össze, de folytatják a hálózat bővítését és a magyar kkv-k termékeinek bevonzását. 

Ilyen is van: lehúzta a rolót Mészáros Lőrinc cége

Ilyen is van: lehúzta a rolót Mészáros Lőrinc cége

Bezárta mindkét fióktelepét a leggazdagabb magyar által tulajdonolt 2Rule sportruházatot forgalmazó Magyar Sportmárka Zrt.

© 2024 (v2.202102)