Egyre több az új társasház a Dagály Sétány környékén

Ma már nem vitás, hogy a XIII. kerület óriási változásokon ment keresztül az elmúlt években. Először irodaházak jelentek meg az Árpád híd pesti hídfőjénél, kiépült a Váci úti irodafolyosó, majd egyre több lakópark valósult meg a kerületben. A 2017-es vizes világbajnokságra felépült a Duna Aréna és megújult a Dagály fürdő, valamint elkészült a fürdőt és az irodafolyosót összekötő Dagály Sétány is.

Napról-napra új lakóparkok bukkannak fel az Árpád híd metrómegálló környékén, melyek közül a Váci út és a Népfürdő utca között épülők a legexkluzívabbak, sétatávolságra a Duna-parttól és a Margit-szigettől.

Itt, közvetlenül a Dagály Sétány mellett épül a négy ütemben megvalósuló, 450 lakásból álló Dagály Park is, mely formabontó, egyedi, különleges megjelenésével azonnal felhívja magára a figyelmet. A beruházás első ütemében 120 hatékony elrendezésű, 32 és 96 négyzetméter közötti alapterülettel rendelkező lakás épül, melyeknek nagy része két- és háromszobás, de találunk garzonlakásokat és nagyobb alapterületű négyszobás lakásokat is.

A lakásokat tágas, élhető terek, optimális tájolás jellemzi, fenntartásukat modern műszaki megoldások teszik gazdaságossá. Az épület kiváló hőtechnikai értékkel bír, a mennyezeti hűtést-fűtést hőszivattyúk biztosítják, a szobák többségében egyedi szabályozással. A gépkocsik elhelyezésére a mélygarázsban és a földszinten kialakuló zárt teremgarázsban lesz lehetőség, ugyanitt kapnak helyet az átlagosan 3 nm nagyságú tárolók is.

Az OTP Ingatlan beruházásában megvalósuló fejlesztés dinamikusan fejlődő környezetben, új építésű lakóházak és irodaépületek között épül, mindössze 300 méterre a 115-ös busz Karikás Frigyes utcai megállójától, és sétatávolságra az M3 metró Forgách utcai megállójától és a 15-ös busz Dagály fürdő megállójától.

Foglalóként 10%-ot, a szerkezetkész állapot elérésekor 40%-ot, 2019. október 15-ig 45%-ot, a birtokba adáskor pedig 5%-ot kell fizetni. Ettől ugyan el lehet térni, de azok számára, akik tartják a fenti ütemezést, a beruházó bruttó árgaranciát biztosít.

A cikk megjelenését támogatta az OTP Ingatlan.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

A Mol leányvállalata közölte az összefonódást a Gazdasági Versenyhivatallal.

Ukrajna munícióhoz juthat, Putyin hatalmát illetigimmé kellene tenni egy professzor szerint

Ukrajna munícióhoz juthat, Putyin hatalmát illetigimmé kellene tenni egy professzor szerint

Volna egy lehetőség Putyin meggyengítésére egy szakértő szerint.

Megjöttek a napelemek, lendületet kapnak a konzervek

Megjöttek a napelemek, lendületet kapnak a konzervek

Jelentős beruházás hajtott végre a nyírmeggyesi Parment Kft. 

© 2024 (v2.202102)