Új építésű projektek luxus kivitelezésben!

A luxus szó nagyon ínycsiklandó, hiszen egészen új életérzéssel tölt el bennünket az a tudat, hogy egy ilyen kategóriájú lakásban élhetjük mindennapjainkat. Mit is rejt a luxus? Olyan javakat, amik kiemelkedő minőségűek, ennél fogva drágábbak is, de a legnagyobb kényelmet és élvezetet nyújtják. A folyamatosan épülő új építésű projektek között találkozunk magasabb színvonalú beruházásokkal is, amelyek lakásai persze az átlag feletti összegben vásárolhatók meg.

Itt van például az Allure Residence, ami  mindössze néhány méterre található a Művészetek Palotájától, a Nemzeti Színháztól és a Duna-parttól. A kínálat 37-90 nm-es lakásokat foglal magába, amik mind a kényelmet és a kikapcsolódást biztosítják.

Duna-parti lakások

A VI. kerületben, a Városligeti fasor és az Andrássy út között egy fákkal teli utcában a Benczúr11 kínál elegáns otthonokat. Az épület körbezár egy parkosított díszkertet. Összesen 39 új lakást alakítottak ki, ezekből 19 még szabad. Az átadás ideje 2019. december!

VI. kerületi új építésű lakások

A Csalogány 43 Buda szívében, az első és második kerület határán épül. A többfunkciós társasház a Széna tér közelében található, így sok szórakozási, bevásárlási lehetőség adott és a közlekedés is kiváló. A tervezők által elgondolt homlokzat különleges a környéken, de az energiatudatos kialakításokra is nagy figyelmet szántak! Az “U” alakú épületben a  tervek alapján  44-142 nm közötti lakásokat alakítanak majd ki.

eladó új lakások

A Sasad Liget 6 már a befejező ütem a sasadi beruházásban. Összesen 6 épületet foglal magába, ezekben összesen 180 lakás és 6 üzlethelyiség épül, ezek a lakók igényeit maximálisan kiszolgálják. Nagyszerű elhelyezkedésének köszönhetően autóval és tömegközlekedéssel is gyorsan a belvárosba érhetünk. A beruházó szerint az egyedi elrendezésű lakások tágas teraszokat és személyre szabott kialakításokat kínálnak.

XI. kerületi lakások

A Terrace Residence 4 kellemes lakóélményt és egyedi építészeti stílust nyújt. Az új ütemben is modern, teraszos otthonokat építenek, a két épület legfelső emeletén pedig penthouse lakások lesznek. Kertvárosias környezetet otthonunkból csendben és nyugalomban élvezhetjük, sőt mindeközben panorámában is gyönyörködhetünk.

Madárhegy

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

© 2024 (v2.202102)