Gyöngyszem az arborétum közepén!

A családi házak kínálata nagyszerű! Most ezt tettük fókusz alá, ezek közül egy egészen különleges óriás területtel rendelkező ingatlant néztünk ki.

Mi is ez ha nem egy nagy utazás? Ha csak a külső tereket nézzük máris elvarázsol, hiszen tavak és szigetek ölelnek körbe, olyan mind egy nagy labirintus, amiben csak a hangulatodban tévedhetsz el.

eladó házak

Ha megtekintjük az 5 szobás házat körülvevő zöld környezetet, amiben 3 darab kilátó is rejtőzik…meg kell említenem, hogy egyiknél még kis vízesés is van… akkor azt hinnénk, hogy valami festményeket látunk. A parkosított területen található még egy 230 nm-es raktár, 25 nm-es földbe épített pince és egy felújítandó üvegház.

eladó családi házak

A ház belső tereiben sem csalódunk, a pompa folytatódik. A ház magába foglal egy 80 nm-es amerikai konyhás nappalit, ami a télikerttel nyitható egybe, ahol kihasználhatjuk a grillezőt is, de 3 hálószobát, 2 fürdőszobát és 2 teraszt is. A medencében úszkálva egész trópusi érzések keveredhetnek bennünk, a 270 nm-es teret dísznövények, jakuzzi, szauna és vízesés is díszít.

eladó házak

Az adottságok miatt befektetési szempontból is meggondolandó, kialakítható közösségi-kulturális vagy cégközpont, de szociális intézmény, turisztikai komplexum vagy akár lakópark építése is lehetséges.

debreceni házak

© 2021 (v150.202005)