Itt vannak a legfrissebb őszi színtrendek a fürdőszobába!

Az ősz nemcsak a narancssárgáról kell, hogy szóljon. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a legújabb őszi színtrendek, amelyeket anélkül is integrálhatunk a fürdőszobánkba, hogy nagyobb felújításba fognánk. De aki épp komplett fürdőszoba felújítás előtt áll, annak is hoztunk néhány ötletet.

Az örökké divatos tengerészkék

A tengerészkék mostanában reneszánszát éli, pedig pont ez a szín az, ami igazából sosem megy ki a divatból, különösen a fürdőszobában. Mivel ez a szín ennyire időtálló, bátran használhatjuk nagyban is, falak vagy padló burkolására. Egészítsük ki hófehérrel, csíkossal, és ha igazi matróz stílust szeretnénk, feltűnő színként akár pirossal is.

Ha a legfrissebb trendet szeretnénk követni, akkor csillogó réz kiegészítőkkel lesz az igazi. Előnye ennek a színnek, hogy szinte bármilyen stílusú fürdőszobában jól mutat, legyen az rusztikus, elegáns, minimál vagy kortárs.

A mindig elegáns sötétzöld

Ideális választás azoknak, akik legszívesebben teleültetnék zöld növényekkel a fürdőszobát, de nem sok értelme lenne, hiszen az ablaktalan helyiségben, a növények nem kapnának elég fényt, és azoknak is, akiknek ugyan van ablak a fürdőszobájukon, de nem értenek a növényekhez. Aki az elmúlt hónapok dzsungel stílusát szeretné a fürdőszobában is megvalósítani, bátran nyúlhat a nagy trópusi levélmintákhoz itt is.

A sötétzöld mindazonáltal az egyik legelegánsabb szín, különösen, ha hófehérrel párosítjuk, ahogyan ennek a soproni családi háznak a fürdőszobájában is tették.

Még több képért kattintson a fotóra!

Az olívazöld pedig mediterrán fürdőszobákba ideális, természetes fával, kővel, vagy épp rézzel kombinálva.

Ha nem szeretnénk nagy felújítást, a lábas kád is jól mutathat sötétzöldre festve.

Ha ennél is könnyebben lecserélhető dekoráción gondolkodunk, a trópusi levélmintás zuhanyfüggöny lesz az ideális választás.

A klasszikus semleges: a bézs

Bár az elmúlt években a szürke lett az új bézs, ez még egyáltalán nem jelenti azt, hogy a bézsnek leáldozott volna, sőt! A fürdőszobákba most újra visszatér, így annak, aki eladási céllal újítja fel lakását, újra jó választás lehet.

Ha pedig nem szeretnénk, hogy unalmas legyen, próbáljuk ki természetes kővel, fával kiegészítve, vagy ázsiai hangulatban.

A bézs izgalmas lehet úgy is, ha mintás vagy gazdag textúrájú csempét választunk, ahogyan ebben a Havanna lakótelepi panellakásban is tették.

Még több képért kattintson a fotókra!

Külföldi képek forrása: decoist.com


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

A Református Egyházon belül indul eljárás a püspök eltávolítására.

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Egy régi, elavultnak számító rakétát tuningolhattak fel. Veszélyes húzásra készülnek az oroszok is, de Washingtonból rossz hírt kaphatnak.

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

A Nébih fújt riadót, olyasmi került a tésztába, aminek nem szabadna.

Itt a fordulat: Trump mégis támogatja Ukrajna katonai megsegítését - A hét védeója

Itt a fordulat: Trump mégis támogatja Ukrajna katonai megsegítését - A hét védeója

Andrzej Duda lengyel elnök szerdai vacsorája Trumppal hozta el a drámai fordulatot a republikánus elnökjelöltnél Ukrajna támogatása ügyében.

© 2024 (v2.202102)