Új építésű otthonok családoknak!

Családdal nehezebb a költözés. Nem elég arra figyelni, hogy a lakás méretben, kinézetben megfeleljen. Az is nagyon fontos, hogy milyen kerületben, vagy helyen nézünk körül. Nem mindegy, hogy a gyerek sokat utazik suli után haza, vagy hogy milyen lehetőségek rejlenek a környéken. Fontos szempont az is, hogy új vagy használt lakások után kutatunk. Mondanunk sem kell, hogy ez mindig sok fejfájást okoz. Mi most felsorakoztatunk néhány lehetőséget az új építésű projektek körében, amelyek kedvezők lehetnek a családosok számára.

Kezdjük is egy menő kerülettel, a IX.-el, itt található a Metrodom City Home lakópark, ami a Vágóhíd, Mester és Máriássy utcák által határolt területen helyezkedik el. Ez a színes, trendi városnegyed magába ölel nemcsak lakásokat, hanem zöldterületet, játszóteret, és egy zárt parkot is. Mindemellett minőségi anyagokat és okos rendszert is kínál.

Ix. kerületi lakások

A XIII. kerület is kedvező lehet a családoknak, például az itt található Dália Udvar csendes, nyugodt környezetben van, de mégis hamar megközelíthető a város szíve. A Béke tér közelsége sok lehetőséget nyújt, könnyen kikapcsolódhatunk, közel vannak az üzletek, a kórház, a piac, az óvoda és az iskola is. A társasház összesen 33 lakást kínál, amelyek 35-98 nm közöttiek.

angyalföldi lakások

A XIV. kerületi Thermal Zugló modern, zöldövezeti lakásokat, valamint sportolási és rekreációs lehetőségeket biztosít. Zugló kertvárosi környezetében épül a 3 ütem. A Rákos patak-partja, a fák és a sétányok mind kitűnő hangulatot nyújtanak, sőt a közelben van a sportközpont, de a  Paskál Gyógy- és Strandfürdő is.

zöldövezeti otthonok

Itt van egy bicskei lakópark is, ami a város belterületén helyezkedik el. A Gesztenyés Lakókert öt lakótömböt foglal magába, 17 és 14 lakásos társasházi épületet építenek, ütemezetten. A területen fák teszik kellemessé a mindennapokat, sőt egy játszótér is van. Innen szinte karnyújtásnyira elérhető minden, amire szükség lehet, de vonattal, autóval, buszokkal is megközelíthetők.

társasházi lakások

Biatorbágyon is körülnéztünk, itt a Tópark ‘Be My City’ építészeti kialakításaival és szép környezetével találkozhatunk. A tópart kiváló lehet sportolásra és más kikapcsolódásra is.

lakópark

 

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ha panel, akkor hamar megy

Ha panel, akkor hamar megy

Három hónapon belül gazdára találnak a panellakások.

Váltanak a gyorséttermek, jönnek az egyenadagok

Váltanak a gyorséttermek, jönnek az egyenadagok

Mérnöki pontossággal fognak készülni a gyorséttermi ételek.

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

© 2024 (v2.202102)