VIII. kerületi új lakások, akár kis méretben is!

A fiatalok, lakáskereséskor sok szempontot figyelembe vesznek. Az ár mellett az is nagyon fontos, hogy milyen környéken van, főleg ha még egyetemisták, vagy olyan helyet szeretnének, ami a munkahelyhez közel van. A fejlődő VIII. kerület ebből a szempontból kiváló lehet, a kínálat virágzik és sok helyszín könnyen megközelíthető. Az új lakások körében most olyan beruházásokra koncentráltunk, amik kis lakásokat is kínálnak.

Kezdjük is a Baross Residence projekttel, ami a Corvin negyed szélen kínál színvonalas lakásokat. A Baross utcában levő épület változatos alaprajzú, amihez parkosított kert is tartozik. A közelben üzletek, éttermek, kávézok találhatók, könnyen elérhetők az oktatási intézmények és a közlekedés is kiváló. Lehet válogatni 1, 2,3 és 4 szobás lakások között, amiknek áruk 22,5-190 millió forint között ingadoznak.

Hirdetés
VIII. kerületi lakások

A H5 projekt is tökéletes helyen van, a nemrég megújult Mátyás tér és a II. János Pál pápa tér közelében. A környék rehabilitációja folyamatosan zajlik, így ez dob ennek értékén is. Itt olyan kisebb és nagyobb garzon lakásokat találhatunk, amik kényelmesek és minden igényt kielégítenek. A kertkapcsolatos otthonokat 22,5-165 millió forint között kínálják.

új lakások Budapest

A Tolnai projektben az első lakást keresőknek kis lakásokat kínálnak, a családosoknak pedig 3 és 4 szobásokat. Közel van a Corvin Pláza és a lakások mellé pincerészt és tároló helyiségeket is vásárolhatunk.

csarnok negyed

Az új építésű projektek meggondolandók, hiszen hosszútávon megkönnyítheti az életünket, nem szükséges felújításokra fordítani a pénzünket és egy biztos alap lehet. Befektetésnek is kiválóak lehetnek.

 


© 2018 (v140.20181106)