Költözz üres lakásba, ezt is otthonossá teheted!

Lakásvásárlás előtt azon is elgondolkodunk, hogy berendezett vagy üres lakásokat keressünk. Néha csak félig vannak berendezve, ilyenkor csak néhány darab megvásárlásával kell foglalkoznunk. Mi most Budapest különböző kerületeiben keresgéltünk olyan jó állapotú lakásokat, amik nincsenek vagy csak félig vannak berendezve. Sokszor segít az, ha nincs berendezve, mert így úgymond elölről kezdhetjük az álmodozást és saját stílusunknak megfelelően válogathatjuk ki a bútordarabokat, kiegészítőket. Igenis nehéz olyan lakást vásárolni, ami tökéletes.

A Batthyány tértől 1 percre egy jó állapotú félig üres lakást találtunk. Kitűnő az elhelyezkedése, innen minden nagyon könnyen megközelíthető a metrók és villamosok segítségével. A jó állapotú másfél szobás kégli jó elrendezésű, világos és a konyha ablakából az udvarra van kilátásunk. Fontos, hogy akár azonnal költözhető!

I. kerületi lakás

A XIII. kerületben, a Hollán Ernő utcában egy klasszikus stílusú világos lakás várja azokat az új lakókat, akik otthonosabbá teszik. A közelben található a Szent István tér, kikapcsolódhatunk a közeli színházakban,  a Margit-szigeten és a Duna-parton. Lakásnézéskor egy belsőépítésztől még design tanácsadást és átalakítási ötleteket is kaphatunk.

eladó lakások

Budapesten, a Tisztviselőtelepen egy földszinti, udvarra néző galériás lakás is jó lehetőség. A 28 nm-es összkomfortos otthon nagyon hangulatos a piros és narancs színekben. Nemcsak saját lakhatásra, hanem kiadási célból is megfelelő lehet.

VIII. kerületi ingatlanok

 

 


© 2021 (v2.202102)